14 June, 2024
Nyheter

Renato Vidovic möter Rohullah Yousofi på FCR 19

Av

Hugo Lindström

14/01/2024
Renato Vidovic och Rohullah Yousofi

Ett svenskt stormöte är bokat för kommande FCR 19.

Renato Vidovic vs. Rohullah Yousufi

Den tolfte maj anordnar FCR sitt nittonde event och huvudkortet har fått sig en stark addition. Göteborgsfightern Renato Vidovic möter nämligen Rohullah Youfosi. Båda är rankade i Kimuras topp 5 över svenska flugviktare med en femte och fjärdeplats. Kan Vidovic klättra förbi eller är det Yousofi som tar sig mot toppen?

De två har möts en gång tidigare på Zone Pro League 2, 2022. Då var det Vidovic som tog hem segern och har idag ett matchfacit på fyra vinster och en förlust. Den senaste tiden har varit tuff för honom. Tre inställda matcher, med varierande anledning, allt ifrån missad vikt och avsaknad av tävlingskort. Den enda matchen som faktiskt gick hela vägen in till buren slutade som no-contest efter att Amir Malekpour oavsiktligt petade honom i ögat. Svullnaden blev stor och matchen fick avbrytas. En vinst på FCR 19 är precis vad som behövs för att fortsätta den lovande karriären.

Yousofi kommer från en förlust mot nummer två rankade Jonny Touma. Men innan det lyckades han plocka hem något av en skrällseger mot Zoran Milic. Matchen gick till domslut och blev i år nominerad för ”årets match” på Kimura awards.

Datum och biljetter

Härnäst väntar Fight Club Rush 19.

Galan äger rum den 24 februari. Precis som i samband med organisationens senaste besök till Stockholm kommer eventet äga rum på Quality Hotel Friends. Här kan läsaren hitta biljetter till galan.

Fight Club Rush 19: Preliminärt matchkort

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök