Intervjuer, Nyheter

Renato Vidovic om att vinna framför hemmapublik: Det är det bästa som finns

Av

Hugo Lindström

10/04/2022
Renato Vidovic

Huvudmatchen på Zone Pro League #2 var den mellan Renato Vidovic och Rohulla Yousufi. På Trädgår’n i Göteborg hade Vidovic hemmapubliken med sig och lyckades kriga sig till ett enhälligt domslut. Kimura var på plats och intervjuade honom efter matchen.

Renato Vidovic om matchen mot Yousufi

Vidovic hade en stor skara supportrar som fyllde hela salen med ramsor och hejarop. Matchen var jämn men ändå blev domslutet enhälligt. De två krigade in i det sista, men Vidovic kom ut på topp efter att ha satt en mer eller mindre ständig press matchen ut. Efter matchen passade vi på att fråga honom lite om hans tankar kring mötet, och självklart hur det känns att vinna framför hemmapubliken.

Det är det bästa som finns. Det finns inget bättre. Det var magiskt som vanligt i Göteborg.

Renato Vidovic med familj och vänner
Renato Vidovic firar segern med familj och vänner i publiken.

Till frågan om när vi får se honom nästa gång svarade han att fjärde Juni, då Zone Pro League #3 ska äga rum, är nästa steg.

Trots vinst är Vidovic missnöjd

Vidovic var tydlig med att matchen inte riktigt utspelade sig som han hoppats. Under matchens gång försökte han på flera olika hals- och ledlås, men inget som fick Yousufi att klappa. Med allt snack om att Vidovic är brottare och Yousufi boxare ville han visa sin striking, något han inte riktigt anser sig ha lyckats med.

Jag ville göra ett litet statement, för att det har varit så jävla mycket snack om att han är boxare och jag är brottare. Jag fick inte loss mitt stående idag, även om det var lite gameplan. Jag ville ju slå ut honom och sen sätta honom på lås men jag fick inte riktigt till det.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök