Okategoriserad

Renato Vidovic uppdaterar fansen efter brutal ögonpetning

Renato Vidovic ögonskada

Många hade sett framemot att få se Renato Vidovic (4-1) fightas igen men dessvärre slutade lördagens titelmatch i Fight Club Rush mot Amir Malekpour med antiklimax efter en brutal ögonpetning. Nu har Vidovic gett en uppdatering om den otäcka skadan.

Renato Vidovic delar en bild på ögonskadan

Renato Vidovic har nu delat en obehaglig bild på sitt skadade öga och har gett fler detaljer om händelsen efter gårdagens titelmatch som slutade med no-contest-match. Ni kan se flugviktarens delade bild nedan:

Renato Vidovic ögonskada

Vidovic gav även mer info om läget med skadan som han hoppas ska vara så pass lindrig att han snart kan göra upp om titeln med Malekpour igen:

För att förtydliga För de som undrar vad som har hänt. Så stoppade läkarna matchen igår, efter att jag av misstag blev petad i ögat och inte kunde fortsätta. Resultatet blev en ”no contest”. Jag håller alla tummar för att ögat ska läka, så att vi kan slåss på nytt om titeln inom någon månad.

Ber om ursäkt till fansen

Vidocic valde även att be om ursäkt till fansen för att han inte kunde fortsätta fightas trots skadan:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @renatovidovic

Inte riktigt så här man tänkte att det skulle sluta… Jag är ledsen att jag inte kunde fortsätta att fullfölja fighten. Matchen slutade med No Contest. Fortfarande ingen som vunnit någon titel. Ett fullständigt antiklimax.

Tack till mina coacher som hjälpt mig hela vägen hit, och som är med mig nu när olyckan är framme. @besamyousef @jagskrattaridag @vocanac

All respekt till min motståndare och hans team @malekpour_mma Jag vet hur hårt ni förberett er för denna fighten, precis som vi. Och jag hoppas verkligen att vi kan få en chans till. Tack till @fcr.mma för allt.

Hälsningar från akuten….

Det återstår att se om vi blir lyckosamma när det kommer till att få se Vidovic fightas igen.

Vidovic har just nu fyra raka segrar i sin professionella karriär där han förra året fightades i Zone Pro League där han besegrade fighters som Son Le Binh (TKO) och Rohullah Yousofi (enhälligt domslut).

Föregående artikel

Fight Club Rush 16: TV-profilen Erik Wahrolen blev utmanad till sin proffsdebut

Nästa artikel

KSW Colloseum 2: Fullständiga resultat

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök