Nyheter

Reza Madadi hjälper fan att träffa sina idoler

Nyligen delades priset Rockbjörnen ut i Kungsträdgården med ett flertal stora svenska artister på plats.

20-årige Moa Johansson från Göteborg som är rullstolsburen åkte med sin mamma till Stockholm för att se det hela. När de väl kom fram fick hon en rolig överraskning, när Reza Madadi kom fram och erbjöd sig att hjälpa henne komma in på VIP-området och hänga med kändisarna på efterfesten:

När jag ställde mig vid staketet så kom det fram en jättesnäll kille som sa att han kunde fixa in mig. Sedan fick jag ett band

Väl därinne fick Moa träffa Håkan Hellström, Miriam Bryant och The Fooo Conspiracy och fick ett varmt välkomnande av Miriam.

Hon sa att jag var fantastisk. Underbar på alla sätt och att jag skulle fortsätta vara mig själv. Hon sa också till Håkan att jag var fantastisk. Jag kunde inte kolla på Håkan för då blev jag ju ännu mer stressad. Miriam pussade mig på huvudet

Moa tackar nu Madadi för hans goda gärning via sin Instagram där Madadi även svarade:

Föregående artikel

UFC 202: Invägningarna

Nästa artikel

Viaplay infogar 48-timmars reprisfunktion på alla UFC-galor

Skriven av

kimura

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök