14 June, 2024
Nyheter

Rose Namajunas gör modell-comeback för välkänt modehus

Av

Elin Sundqvist

07/10/2022
Rose Namajunas och Victoria's Secret

UFC:s tidigare stråviktsmästarinna Rose Namajunas står modell för det välkända modehuset Victoria’s Secret. 

Namajunas blir den första UFC-fightern att synas i Victoria’s Secret

Namajunas (11-5) har inte stått i oktagonen sedan förlusten på delat domslut mot Carla Esparza under UFC 274, en match som ansågs vara årets sömnpiller av många. Hon förlorade sin titel efter att ha återtagit den och senare försvarat bältet mot Zhang Weili på UFC 268.

Namajunas har stått utanför rampljuset sedan förlusten mot Esparza trots att topp-namn så som Marina Rodriguez och Yan Xiaonan har utmanat henne. Namajunas närmaste framtid är oklar allteftersom hon letar efter vägen tillbaks till en titelmatch. Under tiden har 30-åringen istället framträtt i Victoria’s Secrets kampanj Undefinable.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Inte första gången Namajunas ställer upp som modell

Det är inte första gången Namajunas modellar under sin MMA-karriär. Hon medverkade tidigare i ESPN:s Body Issue 2017, men är den första UFC fightern att framträda under Victoria’s Secrets flagg. Däremot finns det flera andra nuvarande och tidigare UFC-fighters som kombinerat MMA-karriären med modellande, bland annat Paige VanZant och UFC:s flugviktare Maryna Moroz.

Namajunas forsätter att skriva historia både i och utanför oktagonen under tiden som fansen väntar på hennes återkomst i UFC. Men stråviktsdivisionen kan komma att röra på sig inom en snar framtid då den regerande mästarinnan Esparza tar sin ann Weili Zhang på UFC 281 i november.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök