20 June, 2024
Nyheter

Ryan Garcia blir stämd av Logan Paul

Av

kimura

24/05/2024
Ryan Garcia stämd av Logan Paul

Ryan Garcia har redan bekymmer i och med dopningsanklagelserna som riktats mot honom. Nu blir han även stämd av Logan Paul.

Ryan Garcia och Logan Paul i konflikt med varandra

Det verkar som att Paul kommer att träffa boxningsstjärnan Garcia i rätten snarare än senare.

’KingRy’ är nyss tillbaka efter sin återkomst till ringen förra månaden i New York City. I mötet med sin långvariga rival Devin Haney dominerade den unga boxningsstjärnan. Garcia golvade ’The Dream’ tre gånger och vann på poäng efter 12 ronder. Men den segern kommer sannolikt att ogiltigförklaras inom de kommande månaderna.

Efter segern tillkännagavs det att Ryan Garcia misslyckades med två dopingtester för ostarine före matchdagen. Trots att han fortsatt att hävda sin oskuld visade hans b-prov positivt resultat under gårdagen Nu har Garcia råkat ut för en ny motgång. Denna gång är det influenser-boxaren och WWE-superstjärnan Paul som står bakom det.

’The Maverick’ är en av ägarna till den populära drycken PRIME. Paul, tillsammans med KSI, är ansiktena utåt för märket. Efter att YouTubern påstått att Garcia var galen, började boxaren att rikta in sig på dryckesmärket. Under de senaste månaderna har han upprepade gånger hävdat att drycken var osäker och även orsakade hans misslyckade dopingtest förra månaden.

I bråk om drycken PRIME

Nu slår Paul och PRIME tillbaka mot Garcia. Under gårdagen avslöjade WWE-superstjärnan på X att han stämmer boxningsstjärnan. I ett långt uttalande skrev Paul att Garcia bedriver en ”smutskastningskampanj” mot hydrationsdrycken. I själva stämningen anklagas boxaren för förtal, handelsförtal, brott mot Lanham Act, och mer.

Det tog dock inte lång tid för Ryan Garcia att svara på sociala medier. På X publicerade den unga boxaren ”textmeddelanden” från Logan Paul. Meddelandena, som har bekräftats vara falska, säger att YouTubern kommer att ta allt från den 25-årige boxaren.

Just nu återstår det att se hur saker och ting kommer att utvecklas mellan Logan Paul och Ryan Garcia. Det är också värt att notera att detta är den andra stämningen som den professionella brottaren är inblandad i just nu. Förra året stämde Pauls fästmö Nina Agdal Dillon Danis för att ha påståtts ha släppt privata bilder av henne på sociala medier.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök