Spel och casino jämförelse

Så kan UFC bli roligare och än mer spännande

Av

kimura

27/07/2021
Niko Sonbäck träffar med en höger

Om du letar efter ett ställe där du själv kan posta dina egna speltips eller läsa speltips från experter eller andra medlemmar är det värt att kolla in sidan. Mest speltips hittar du om fotboll och tennis. För den kampsportsintresserade finns det artiklar med förhandstips på vinnarna att ta del av innan de stora UFC och boxningsgalorna går av stapeln.

På sidans matchcenter kan du på egen hand jämföra oddsen på valfri match på ett stort antal marknader som 1X2, över/under och Asian Handicap. Beroende på vilken sport du väljer så skiftar naturligtvis marknader och odds. Här får du även reda på den senaste statistiken på deltagarna och de senaste nyheterna. Allt för att göra det så enkelt för dig oavsett om du ska betta eller skriva dina egna tips.

De största kommande och pågående sportevenemangen finns att läsa om under knappen ”Evenemang”. Här kan du redan nu hitta odds på det kommande fotbolls-VM i Qatar 2022 och det finns även en egen tilldelad flik för fighting där du hittar info, förhandsittar och odds på de kommande galorna. Om du är intresserad av att tippa utgången av Riksdagsvalet 2022 i Sverige hittar du en förhandstitt med texter om alla partierna samt odds på dessa. En välkommen knapp för att hålla koll på vad som pågår eller är på gång både i sport och nöjesvärlden.

Vill du veta mer om bettingbonusar? Det kan vara lite svårt att skilja alla dessa åt och vad de ger dig som spelare. Under knappen “Betting Bonus” kan du leta upp den mest relevanta informationen kring olika bonusar och hur du gör för att använda dem om du har bestämt dig för att öppna ett spelkonto hos en operatör.

Angående spelbolag. Om du sedan tidigare inte har ett konto hos en operatör eller vill skapa ytterligare ett spelkonto hittar du det mest väsentliga kring bettingbolagen under “Spelbolag”. Förutom recensioner om de största aktörerna på den svenska marknaden har du även möjlighet att på ett enkelt sätt själv jämföra olika spelbolag och dess betygsättning.

För att hålla koll på TV-tider och när de största sporthändelserna sänds finns allt under “Sport på TV”. Oavsett om du gillar Champions League, Premier League eller NBA hittar du alltid sändningstider för matcherna så fort de har annonserats, här.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök