24 juni, 2024
Nyheter

Samuel Bark klar för ny match i Cage Warriors – ”Min thaistil fungerar i MMA”

Av

Alexander Clausson

13/09/2022
Samuel Bark

Halmstadsfightern Samuel Bark är klar för sin nästa fight. Precis som senast är det Cage Warriors som arrangerar eventet.

Samuel Bark – ”Jag är ännu mer självsäker nu”

Den tidigare thaiboxningsstjärnan Bark genomförde sin professionella debut i oktober, 2021. Fighten ägde rum i samband med Wolf Fight Promotion 3 och Baysangur Makaev besegrades via ett flygande knä. Senast kommer Bark från en imponerande vinst över Tobias Harila. Svenskarna ställdes mot varandra under Cage Warriors 141 och ett knä signerat Bark satte stopp för fighten i matchens andra rond.

Under tisdagen offentliggjorde Bark sin kommande match. Engelsmannen Shoaib Yousaf kommer stå för motståndet. Yousaf kommer precis som Bark från sin debutmatch i Cage Warriors. 29-åringen står med ett totalt matchfacit som lyder 9-3-0 och har avlutat sju av sina nio vinster. Fem via KO/TKO och två via submission.


I en kommentar till Kimura berättade Bark vad han tar med sig av sin senaste match mot Harila och vad han förväntar sig framöver.

Att få testa sig mot en av de främsta MMA-utövarna i Europa visade bara att min tro på att min thaistil fungerar i MMA var sann. Jag är ännu mer självsäker nu och vill bjuda på ännu mer Muay thai-vapen inför nästa fight

Matchen mellan Bark och Yousaf äger rum i samband med Cage Warriors 146. Eventet äger rum den 12 november i Manchester.

30-åriga Bark står nu med ett totalt matchfacit som lyder 5-1-0.


Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök