Nyheter

Se Conor McGregor slåss mot Jake Gyllenhaal i nya Road House

Conor McGregor och Jake Gyllenhaal i road house

Den första trailern till nyinspelningen av Road House är släppt och Conor McGregor får mycket skärmtid.

Conor McGregor vs. Jake Gyllenhaal

Bortsett från en eventuell comeback i buren är Conor McGregor även aktuell med den kommande storfilmen ”Road House”. En nyinspelning av klassikern från 1989 med Patrick Swayze. Huvudrollen axlas av Hollywoodstjärnan Jake Gyllenhaal.

Handlingen är smått modifierad från originalet då Gyllenhaal spelar en tidigare UFC-fighter på dekis. Och vem bättre än en riktig UFC-fighter att höja autenticiteten?

McGregor intar rollen som en av filmens huvudsakliga antagonister. I trailern syns han starta ett slagsmål med ovannämnda Gyllenhaal.

Nu är den första trailern släppt. Se UFC-stjärnan i sin debut som skådespelare.

Blandade reaktioner

Innan den ens har blivit släppt så råder det redan delad mening om filmen. Amazon står för finansieringen av filmen och företagets studiochef sa nej till en premiär på bio. Alltså är planen att filmen enbart kommer släppas för streaming.

Detta väckte starka känslor hos de som jobbat på filmen, såpass att de bokade en privat visning på Jeff Bezos lyxyacht. Bezos är VD för Amazon och förhoppningen var att med hans stöd kunna säkra visningar på biografer runt om i världen. Så blev dock inte fallet och det ursprungliga beslutet står fast.

Filmen går att streama på Amazon Prime Video från och med den 21:a mars.

Föregående artikel

Jon Anik sliten av MMA-fansens negativitet – kan lämna UFC

Nästa artikel

VIDEO: Dricus Du Plessis får varmt välkomnande av fansen

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök