Nyheter Videor

Se det otäcka benbrottet från helgens gala

Benbrott Oktagon

En lätt-tungviktsmatch vid lördagens OKTAGON 44 slutade på ett otäckt sätt i Oberhausen, Tyskland.

Mateusz Strzekczyk bröt benet vid Oktagon 44

På huvudkortet möttes Rafael Xavier och Mateusz Strzelczyk i Rudolf Weber-Arena där den tidigare gjorde allt han kunde för att avsluta den otroligt stryktålige Strzelczyk under de två första ronderna. Lite mer än halvvägs genom den tredje ronden måttade Xavier en spark mot sin motståndare och när Strzelczyk klev bakåt mot stängslet gick hans högra smalben av och polacken föll till marken i och med att hans ben totalt gav vika.

Ni kan se det otäcka avslutet på matchen nedan:

I och med att matchen bröts var Xavier uppenbart chockad och emotionell då han reagerade på det fruktansvärda slutet på kriget.

I och med segern har Xavier nu 5-1 i organisationen och studsade tillbaka från en förlust via delat domslut i sin senaste match mot Pavol Langer vid OKTAGON 39.

Det olyckliga slutet kommer inte bara hålla Strzelczyk utanför buren under en lång tid utan bröt även en segersvit på tre raka.

Föregående artikel

Francis Ngannou: UFC är ute efter att hämnas på mig

Nästa artikel

Mästaren trodde han skulle förlora helgens match

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök