Nyheter

Se Mark Zuckerberg gå sin första grapplingmatch!

Mark Zuckerburg

Facebook-VD:n Mark Zuckerberg gick nyligen sin första match i submission grappling.

Se Mark Zuckerbergs debut

Mark Zuckerberg är främst känd som mannen bakom Facebook, men på senare år har han även visat ett nyfunnet intresse för kampsport. För ett tag sedan kunde vi hur han börjat träna MMA och nu har han genomfört sin första tävlingsmatch i Submission Grappling. Se Zuckerbergs debut nedanför!

Zuckerberg gick flera matcher och lyckades knipa ett silver och ett guld.

Hade på sig Alexander Volkanovskis byxor

Under en av matcherna hade Zuckerberg på sig ett par byxor han fått av UFC fjäderviktsmästare Alexander Volkanovski. Han tackade för shortsen genom att kalla Volkanovski för ”legend” samt hylla honom som pound-forpound- bäst i världen.

Zuckerberg och UFC

Zuckerberg har samarbetat med UFC vid olika tillfällen. Mest känt när han kombinerade UFC Fight Pass med METAs VR-projekt. Det funkade så att man med VR-glasögon kunde se en UFC-gala som om man satt på plats.

Det ryktades även vid ett tillfälle att han hyrt ett helt event och därmed stängt det för allmänheten. Något som Dana White senare nekade.

Föregående artikel

Josh Thomson uttrycker sin frustration över Joe Rogans okunnighet

Nästa artikel

Hasbulla Magomedov gripen i hemlandet

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök