Petr Yan Aljemain Sterling Sean O'Malley

Sean O’Malley: Petr Yan och Aljemain Sterling har ingen stjärnstatus

Ralph Nordahl

Sean O’Malley (15-1) tycker att det är sanslöst att Petr Yan och Alejamain Sterling inte har tillräckligt hög status för att få vara huvudmatch på en numrerad UFC-gala.

Sean O’Malley: Petr Yan och Aljemain Sterling har ingen stjärnstatus

Yan (16-2) vs. Sterling (21-3) var tänkta att vara den delade huvudmatchen vid UFC 272 i mars i Las Vegas men efter att Max Holloway tvingades hoppa av mötet mot Alexander Volkanovski så valde UFC att även flytta Yan vs. Sterling till april. Detta istället för att befordra den efterlängtade bantamviktsmatchen till huvudmatch.

För deras konkurrent Sean O’Malley som trots sin brist på titlar får gott om uppmärksamhet så är detta ett tecken på att Yan och Sterling saknar dragningskraft. O’Malley sade följande vid sin podcast TimboSugarShow:

Vet du vad som är galet, det är att Petr och ’Aljo’ inte kan få vara huvudmatch på deras egna PPV-gala. Deras huvudmatch (Alex Volkanovski vs. Max Holloway 3) ställdes in och deras match kunde inte bli main event istället? Dem är är inte stor nog, det är så konstigt. Den här bantamviktsklassen är den bästa divisionen i UFC och de kan inte enda få huvudmatchen på deras egna PPV-gala!

Har tre raka segrar via avslut

O’Malley fightades senast vid UFC 269 där han avslutade Raulian Paiva via TKO i första ronden. Segern var O’Malleys tredje raka via avslut då han innan gjort detsamma mot Kris Moutinho och Thomas Almeida (KO).

-4
Dana Sad
Dana Happy
dominick cruz
UFC on ESPN 41: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Marlon Vera
Marlon Vera ett steg närmare en titelmatch
kimura
Hett
Rory MacDonald
PFL 8 – resultat: Rory MacDonald avslutad i matchens första rond
kimura
Hett
Sadibou Sy vinner
PFL 8 – Sadibou Sy är en seger ifrån turneringsvinsten och 1 miljon dollar
kimura
Hett
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett