Nyheter

Sean O’Malley tar den enkla vägen ut? Motståndaren diskas för slag i bakhuvudet

Av

Daniel Schälander

06/07/2022

Sean O’Malley tyckte att Pedro Munhoz gav upp för enkelt efter ögonpetningen i helgen. Nu är han video dykt upp där O’Malley ser ut att vara den som ger upp lite väl lätt.

Gammal video visar hur O’Malley ger upp efter ”otillåtna slag”

I en åtta år gammal video från en av Sean O’Malleys (15-1, 1NC) tidiga amatörmatcher kan man se hur O’Malley tillsynes väljer att ta den enkla vägen ur en match där han låg under.

I klippet kan man se hur motståndare, Carlos Lozoya (7-2) har dominanta positioner på marken och hur O’Malley har svårt att ta sig därifrån. I klippet ser det ut som att Lozoya träffar ett par (inte så hårda) slag som ser ut att ta i sidan av bakhuvudet. Domaren kliver då in och Sean ser väldigt vinglig och desorienterad ut. Matchen kom sedan att avbrytas och Sean utropades till vinnare då Carlos diskades för de otillåtna teknikerna.

Se videon nedan!

O’Malley kritiserade Pedro Munhoz

Under presskonferensen efter matchen sa Sean att han trodde till 100% att Pedro letade efter en enkel väg ut ur matchen och att han inte tyckte att ögonpetningen var särskilt allvarlig.

Pedro gick ut dagen efter med att han ådragit sig en skada på hornhinnan och delade även med sig av dokument från läkare som styrkte detta. Att O’Malley anklagade Pedro för att ta den enkla vägen ut var inte något som togs emot väl av många fans och uttalandet ses nu i ett nytt ljus efter att den åtta år gamla videon kommit fram.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök