Nyheter

VIDEO: Aljamain Sterling vs. Sean O’Malley slutar med TKO

Av

Hugo Lindström

20/08/2023
Alja

Aljamain Sterling vs. Sean O’Malley tog slut i andra ronden när den sistnmnde hittade in med en vältajmad höger som sänkte ”The Funk Master”.

Aljamain Sterling vs. Sean O’Malley

Rond 1

Sterling börjar med att sätta press, skickar höga sparkar mot en hittills passiv O’Malley. O’Malley rycker till, sätter upp lite fintar. Skickar ett slag mot kroppen på mästaren. Sean med en jabb som prickar perfekt. Nu är det O’Malley som dikterar tempot, med Sterling som tvingas röra sig utmed burväggarna. Bra bensparkar från Sterling. Återhållsamt från båda, men Sterling träffar med utspridda sparkar. Sterling går på och får tag i ett ben på O’Malley. De står mot buren och Sterling skickar slag. Inget som orsakar någon märkbar skada, men Sterling går ut ur ronden med ett knappt övertag.

Rond 2

O’Malley halkar efter en spark och Sterling går direkt för att börja brottas. Han får tag om ett ben men O’Malley kommer loss men käkar en höger på vägen ut. O’Malley prickar mästaren med en vältajmad höger. Sterling faller mot mattan. Sean är direkt på och skickar slag. Sterling försöker återhämta sig men domaren har sett tillräckligt. Matchen bryts och O’Malley är den nya bntamviktsmästaren.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök