Nyheter

VIDEO: Sean Strickland chockar gymmet – med eldkastare!

sean strickland eldkastare i gym

Sean Strickland besökte sitt gym med en oväntad överraskning. På ett gym jagade han Hans Molenkamp med en äkta eldkastare.

Sean Strickland terroriserar gymmet

Oförutsägbar både innan- och utanför buren. Sean Strickland har gjort sig ett namn som ett ”wildcard”. När han håller mikrofonen kommer ofta någon kommentar som skapar rubriker. Just därför har han dock kommit att bli en växande favorit hos fansen. Människorna på ett gym fick nyligen känna på denna nyckfullhet när han överraskade dom med en verklig eldkastare.

I ett klipp på Instagram syns den nykrönte mästaren jaga Monster Energy ambassadören Hans Molenkamp.

You fucking singed the shit out of me, bitch!

Ingen for illa och Strickland blev fråntagen eldkastaren kort efter. Ett smakprov på vad som komma skall med den frispråkiga fightern som mästare.

Besegrade Israel Adesanya

Strickland har under sin karriär flera gånger räknats ut. Trots en del fina prestationer, bland annat en fin domslutsseger över svenska Jack Hermansson, har han alltid sprungit in i något sorts hinder på vägen upp.  En lång vinstsvit blev abrupt avbruten när han klev upp för att möta Alex Pereira. Därefter följde en tuff fölust mot Jared Cannonier. Men fortsatt aktiv tog han match efter match tills det att han samlat på sig två raka. Dricus Du Plessis lämnade återbud till matchen mot Adesanya och istället fick Strickland chansen.

Oddsen var rejält emot honom. En majoritet såg honom som chanslös mot ”Stylebender”. Men när matchen väl var igång visade ”Tarzan” på en fin defensiv förmåga som enkelt avvärjade många utav Adesanyas unika tekniker. Med en nästan renodlad ”philly shell” gardering kunde han hålla sig inom boxningsdistans samt stänga av Adesanyas fotarbete med hjälp av ständig press.

När poängsiffrorna lästet upp fanns det inga tvivel. Strickland hade gjort vad som krävdes för att bli krönt den nya mellanviktsmästaren.

Föregående artikel

VIDEO: UFCs yngsta fighter hittade avslutet på under minuten

Nästa artikel

UFC Noche: Fullständiga resultat – Josefine Knutsson dominerade

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök