20 June, 2024
Nyheter

Senaste: Jake Paul vs Mike Tyson får nytt datum!

Av

Zacharias Dahl

07/06/2024
Paul vs Tyson

Den kontroversiella matchen mellan Youtubern Jake Paul och boxningslegenden Mike Tyson har fått nytt datum. Matchen skulle först ägt rum den 20 juli men efter att Tyson fick akuta hälsoproblem ställdes datumet in. Många spekulerade ifall matchen skulle ställas in helt eller om den fortfarande skulle äga rum. Nu har vi fått ett nytt datum!

Matchen får nytt datum

Under eftermiddagen la Team Paul ut en poster i sociala medier som verifierar att den hypade matchen fortfarande blir av. Matchen går av stapeln (precis som tidigare) i AT&T stadium, Texas den 15 november. Den blir alltså uppskjuten med 4 månader.

Mike Tyson i olämpligt tillstånd för att slåss

Det nya datumet är satt efter Tysons doktors riktlinjer som sagt att han är i ett medicinskt olämpligt tillstånd för att slåss på matchens först satta datum. Doktorn berättade att hans hälsa inte kommer att tillåta honom slåss förrän under årets fjärde kvartal, oktober-december. Trots denna motgång  och ett nytt datum står Tyson kvar vid att inget kommer att ändras, han ska tillbaka till träningen snabbt och knocka Paul.

Although we had to postpone the fight, I will resume training shortly

While we have a new date, the result will be the same no matter when we fight. Jake Paul is getting knocked out

En kontroversiell match

Mike Tyson kommer att vara 58 år gammal när han kliver in i ringen mot Paul. Åldersskillnaden och tanken på att en gammal boxningslegend ska slåss mot en youtuber i sin prime får många i boxningsvärlden att må illa. Otaligt många boxare och nyckelpersoner har uttryckt sin oro för Tysons hälsa. Men matchen ser fortfarande ut att bli av.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök