Nyheter

Slagsmål bryter ut efter intensiv presskonferens mellan Nate Diaz och Jake Paul

jake paul och nate diaz bråk face off

På presskonferensen inför Jake Paul vs. Nate Diaz hettade det till mellan de två och deras team. Deta hela mynnade ut i ett stort slagsmål.

Ilsken ordväxling mellan Nate Diaz och Jake Paul

Natten till söndag är det dags för Jake Paul och Nate Diaz för att kliva in i ringen. 10 ronders boxning. Att det två clinchat ihop under uppladdningen var väntat, men under gårdagens presskonferens hettade det till rejält. De två sparade inte på krutet och Diaz berättade ilsket om en våldsam konfrontation han haft med en av Pauls vakter.

You know who the bully is? That bouncer right there who I smacked with a beer the last time he thought he was tight. I fucking smacked that bitch in the face. That’s who the bully is. Fuck him, fuck you, and fuck MVP.

Paul svarade, exalterad över att ha väckt ”djuret” i Nate.

Let’s go. I like it. Nate’s alive. We woke the beast up. Let’s go Nate. I like it. Talk your shit, Nate. Talk your shit.

Bråk bröt ut

Efter press konferensen, när de två skulle ställa upp i en face-off, bröt ett stort bråk ut mellan Diaz och Pauls team. Det våldsamma bråket eskalerade och rapporter från plats avslöjar att en inblandad behövde sy.

På Twitter avslöjade Paul att folk från Nates team nu försöker stämma honom och hans team i samband med skadan. Paul menar att det var dom som började bråket.

Föregående artikel

Mike Tyson kommer stå i Francis Ngannou’s hörna mot Tyson Fury

Nästa artikel

UFC Nashville: Sandhagen vs. Font – Matchkort, sändningstider och odds

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök