Nyheter

VIDEO: Superundret Smilla Sundell vinner titelmatchen i ONE Championship

Smilla Sundell

Under lördagsmorgonen klev Smilla Sundell, den yngsta bälteshållaren i ONE Championhips historia, in i ringen. Hon ställdes mot Brasiliens Allycia Rodrigues.

Smilla Sundell ställdes mot Allycia Rodrigues

ONE Championships stråviktsbältes inom thaiboxning stod på spel.

Rond 1

Sundell var offensiv från start och skickade iväg volym mot sin motståndarinna. Hon utnyttjade inte sitt längd- och räckviddsövertag särskilt bra och fick ta emot en del slag i processen. Båda utövarna träffade bra. I slutet av den första ronden skickade Sundell iväg en vänsterkrok som träffade riktigt fint. Rodrigues stelnade till och fick ta emot ytterligare slag. Ronden gick dock till vila.

Rond 2

Sundell vittrade blod och gick på offensiven tidigt i den andra ronden. Rodrigues pressade bakåt och var inte längre loka offensiv. Rodrigues krigade sig tillbaka in i ronden och arbetade med armbågar från clinch. Sundell arbetade med mer volym och hade även kraft i händerna.

Rond 3

Sveriges Sundell kom in bättre och bättre i distansarbetet desto längre fighten pågick.  svenskan började arbeta mer med armbågar och skickade iväg en rad knän mot motståndarinnans torso. Sundell skruvade upp tempot ytterligare och matchdomaren klev emellan.

Resultat

Smilla Sundell besegrade Allycia Rodrigues via TKO, rond 3.

Sundell står nu med ett kombinerat professionellt matchfacit inom kickboxning och thaiboxning som lyder 35-5

Läsaren kan kolla in hela galan i videon nedan. Sundell kliver in i ringen cirka 4 timmar och 15 minuter in i klippet.

Föregående artikel

PFL köper upp Bellator: ”Affären klar” – avvecklar organisationen inom ett par år

Nästa artikel

VIDEO: Tobias Harila förlorar i Cage Warriors – allvarlig skada satte stopp för matchen

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök