JUST NU!!! SoffCoacherna UFC 286: Titelmatchen där ingen tror på mästaren Edwards

kimura

Välkommen till SoffCoacherna, det ultimata programmet för alla MMA-entusiaster! Lördag klockan 19:00 sänder vi live och ger dig allt du behöver veta om det senaste inom UFC. Denna vecka fokuserar vi på UFC 286, med huvudmatchen är Leon Edwards vs Kamaru Usman.

Men det är inte allt – vårt panel består av några av de mest kunniga och erfarna experterna inom MMA. Kaveh Sabeghi leder programmet och håller i taktpinnen, medan Maziar Zarrin ger oss de senaste bettingtipsen. Vicktor Winquist delar med sig av sin expertis på teknik och strategi, och Elin Sundqvist delar med sig av sina erfarenheter som fighter. Vi har såklart även med oss Kimuras egna chefredaktör, men denna gång befinner han sig i London och kommer att hoppa in på länk och dela med sig om upplevelsen och de senaste händelserna. Ni tittare kan ställa frågor direkt till han via kommentarsfältet nedan.

Men vi vill inte bara presentera information för dig – vi vill också höra från dig! Ställ dina tittarfrågor till våra programdeltagare, och se dina frågor diskuteras och besvaras i programmet. Detta är din chans att få svar på alla dina frågor och lära dig ännu mer om UFC.

Så tveka inte – sätt dig bekvämt i soffan och låt oss på SoffCoacherna ta dig med på en resa genom UFC 286. Du kommer att få expertanalyser, bettingtips och insiderinformation, och du kommer också att ha möjlighet att interagera med våra programdeltagare. Missa inte denna veckas avsnitt av SoffCoacherna – det här är en MMA-show du inte vill missa!

+23
Dana Sad
Dana Happy
Ryan Hall
Ryan Hall på väg tillbaka efter 16 operationer sedan 2021
kimura
Hett
Cat Zingano överklagar resultat
Bellator 293: Invägningsresultat inför nattens gala i USA
kimura
Hett
Conor McGregor om återkomsten till buren – ”Jag är beroende”
kimura
Hett
Sam Ghoroghi
Sam Ghoroghi går huvudmatch på Zone – ”Jag skulle inte tacka nej till ONE om ett år!”
kimura
Hett
Hamed Tawana
Wolf Fight Promotion 6: Intervju med Hamed Tawana – ”Jag var hungrig!”
kimura
Hett