Nyheter

Sonen till Anderson Silva i hetsig staredown efter segern

Gabriel Silva

Gabriel Silva, son till MMA-legendaren och före detta UFC-mästaren Anderson Silva, var tvungen att jobba lite hårdare i sitt andra framträdande för Misfits Boxing.

Anthony Taylor – ”Ska knocka dig och Anderson Silva”

Under fredagskvällen ägde Misfits Boxing 11 rum i London, England. I huvudmatchen besegrade Jarvis sin motståndare Bdave via enhälligt domslut med siffrorna 50-44, 50-44 och 50-44. I den delade huvudmatchen tog Jully Poca hem en vinst över Alaena Vampira.

Den 26-årige Silva ställdes mot TikTok-stjärnan OJ Rosé i London, och även om Rosé stod upp bättre än förväntat som en massiv underdog, vann Silva med majoritetsbeslut. En domare som bedömde alla fyra ronderna till Silvas fördel.

Efter segern utmanade Silva boxaren Anthony Taylor (2-3-0), som hoppade in i ringen och ställde upp på en staredown. Taylor, fajtats och förlorat mot Tommy Fury och Chris Avila i sin karriär, lovade att knocka Silva den yngre. Därefter berättade Taylor att han även kommer knocka pappan Anderson Silva. Den sistnämnda har sysselsatt sig med boxning sedan han gick sin senaste MMA-match 2020. Brasilianaren har gått 2-1 inne i ringen och den senaste matchen ägde rum i oktober, 2022. Då ställdes ”The Spider” mot Jake Paul och förlorade via enhälligt domslut.

Kolla in utövarnas staredown i klippet nedan.

Föregående artikel

Conor McGregor stöttar Snoop Dogg efter beslutet

Nästa artikel

Tom Aspinall vill att UFC tar bältet från Jon Jones

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök