20 June, 2024
Spel och casino jämförelse

Spela på UFC/MMA

Av

kimura

18/11/2020

MMA; Mixed Martial Arts är en sport som har blivit mycket populär att spela på. I Sverige är det vanligast att vi satsar på UFC; Ultimate Fighting Championship, vilket har blivit riktigt stort här. Denna sporten ökar i popularitet hela tiden och när det kommer till betting online så finns den självklart med i utbudet.

UFC och MMA

Det som ger dig de bästa förutsättningarna för vinst i spel när det gäller MMA, är att vara påläst. Läs vilka personerna är som ska mötas i ringen. Kolla upp deras form, teknik och deras tidigare resultat från andra tävlingar. Detta är några av sakerna som kan påverka matchens resultat men ger dig även bra underlag att fatta ett beslut hur du ska lägga upp ditt spel.

Vänta till sista invägningen innan du lägger ditt spel. Detta är nämligen sista chansen för dig att få en bra bild över de som ska tävla.

MMA är en sport där i stor sett allt kan hända. En favorit kanske blir däckad efter ett klockrent slag, så oddsen kan vara svårt att använda som en riktlinje av denna anledningen. Därför är det extra viktigt att du själv läser på och gör en noggrann analys av personerna som ska tävla.

De matcherna som är mest populära att spela på är matcherna som anordnas på olika galor och är organiserade av Ultimate Fighting Championship- UFC. Dessa matcher är mycket populära och följs av publik från hela världen.
Även de svenska galorna är populära att spela på då det oftast finns en del stora stjärnor inom sporten som är med och tävlar.

UFC är störst

Inom MMA så finns det en hel del tävlingar som genomförs som man kan vara med och satsa på. De som är mest kända är UFC, Japan Dream och Bellator.
I Sverige är även Superior Challenge och The Zone FC några av de populära galorna som anordnas.

UFC har haft en svajig historia i USA, bland annat ansågs sporten vara för brutal eftersom det i princip inte fanns några regler eller några viktklasser. Nu så finns ett officiellt regelverk precis som för proffsboxning. Detta har man för att man ska kunna bedriva sin verksamhet och inte förbjudas av myndigheter.

Sporten har spridits över världen och det anordnades cirka 150 UFC galor per år runt om i världen. Detta ger fansen stora chanser att se matcher och lägga bet på spelen.

Heta matcher

Heta, spännande och händelserika matcher är det verkligen ingen brist på inom MMA. Här får du spänning hela tiden och det är verkligen en het sport där allt kan hända. Det finns några snackisar om kommande matcher.

UFC planerar en welterviktsmatch till galan den 16 januari år 2021. Männen i ringen är Santiago Ponzinibbio från Argentina mot ryssen Muslin Salikoh. Denna matchen kommer att bli Santiagos första match på över två år.

Sporten har självklart både manliga och kvinnliga utövare. Ryktet går att de två topprankade kvinnorna Michelle Waterson från USA och Amanda Ribas från Brasilien kommer ställas mot varandra i en match.
Denna heta match planeras i samband med UFC 257, den fjärde helgen i januari 2020.

Sammanfattning

MMA är en sport för dig som gillar fart och spänning. En sport där du genom att ta reda på så mycket som möjligt om de tävlande kan ge dig själv de bästa försutsättnignarna att vinna om du väljer att bett på sporten. Dock kan allt hända inom MMA och det är även det som gör sporten så spännande och händelserik. Du behöver aldrig känna dig uttråkad när det kommer till MMA det är alltid någon spännande match på G.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök