Nyheter

Stipe Miocic: Nu är det Jon Jones som springer från vår match

Stipe Miocic och Jon Jones

Stipe Miocic har reagerat på nyheten att Jon Jones inte längre kommer möta honom i juli vid UFC 290.

Stipe Miocic tycker det är konstigt att Jon Jones inte vill mötas i sommar

Ända sedan Jon Jones besegrade Ciryl Gane med relativ enkelhet så har många undrat vad som väntar honom härnäst. De flesta tror dock att han kommer möta den tidigare tungviktsmästaren Miocic härnäst.

Jones är nu den nye tungviktsmästaren i UFC och han tog sikte på att möta Miocic under den så kallade International Fight Week. Nu har dock rapporter kommit om att detta inte längre är fallet. UFC-bossen Dana White säger också att han inte hört ett ord från Jones sedan denne erövrade bältet. Det mesta pekar nu på att herrarna istället möts i höst.

Till skillnad mot Jones går det dock att få tag på Miocic om nu säger till PMSLive att han finner det ironiskt att det nu är Jones som verkar fly deras match efter att denne anklagat Miocic för detta:

Weird… because last month you said I was the one running @JonnyBones. If anyone needs me, I’ll be in the gym.

Miocic må vara 40 år men han har bevisat att han är en krigare. Det har dock gått ett tag sedan hans senaste match där han knockades av Francis Ngannou.

Föregående artikel

Robert Whittaker: Kommer aldrig sluta jaga match mot Israel Adesanya

Nästa artikel

Jan Blachowicz vill välkomna tidigare mästaren till lätt tungvikt

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök