Stipe Miocic vs. Francis Ngannou – så tror proffsen

ufc 220 francis ngannou vs stipe miocic

Supermatchen i tungvikt är runt hörnet. I helgen ställs den explosiva titelutmanaren Francis Ngannou (1.55x Ohmbet) mot tungviktsmästaren Stipe Miocic (2.55x Ohmbet).

Ngannou har imponerat enormt under sin sejour i UFC. Den 31-årige kamerunaren har vunnit alla sina sex matcher via avslut, varav de fyra senaste har varit i den första ronden. I sin senaste match besegrade Ngannou veteranen Alistair Overeem via knockout i 1.30 in i första ronden. Alla elva av Ngannous vinster har varit via avslut, sju via KO/TKO och fyra via submission.

Miocic vann tungviktsbältet i maj förra året när han knockade brassen Fabricio Werdum i den första ronden. Efter det har Werdum lyckats försvara bältet två gånger, först mot Overeem och senast mot Junior dos Santos. Den 35-årige amerikanen har fem raka vinster, där alla har varit via TKO/KO, varav fyra av dem har varit i den första ronden. Miocic har vunnit 13 av sina 17 vinster via TKO/KO.

Inför matchen har Kimuras Vicktor Winquist intervjuat Allstars-fighters och tränare om den heta tungviktsmatchen, i videon nedan kan ni ta del av hur de resonerar kring matchen och Reza Madadi uttrycker supermatchen på följande sätt.

Francis Ngannou är ett djur!

Nu har ni chansen att ta del av Ohmbets superkombo där ni har möjlighet att få 20.00x om Stipe Miocic och Volkan Oezdemir vinner sina respektive matcher. Ta del av deras supererbjudande här.

Det här inlägget postades i Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Metallica

  Så tror proffsen hahaha man blir lurad. Man förväntar sig proffs på en annan nivå.

  • Peppe

   indeed

 • dave

  Haha! Tack o lov att ”proffsen” har uttalat sig.

  Nu vet jag hur jag ska betta iaf!

  • Peppe

   hehe

 • Prediction

  Ok, Stipe är bättre allround, väldigt duktig fighter. Francis har mer kraft och slagstyrka men det är överskattat i sin betydelse. Stipe är duktig på att undvika att bli träffad, har också knockout power och hanterar olika situationer väldigt skickligt. Han har en högre procent chans i alla situationer sammantaget och har därför en högre procent chans att vinna. Den mindre vikten kan till och med vara till hans fördel vad gäller uthållighet och agility.
  Stipe via TKO rond 3

  • Coyote

   Fast Stipe blir träffad ofta… han må vara mer teknisk och egentligen ha ” bättre” boxning, men Ngannou har power av sällan skådat slag. Blir han träffad tror jag inte han överlever, han har inte högre procentchans i slagväxlingarna, skulle jag säga, och det är nog stående matchen kommer hållas.

   Med det sagt, håller jag på Stipe. Hoppas Dana Whites hypetåg fastnar i halsen på honom

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jag säger Francis och DC Vinner. DC kommer få fighten dit Khabib fick den mot Barbosa och Francis kommer knocka Stipe med ett slag vi inte fattar hur man ens kan slå på det sättet.

  • CalleCarlos

   Jag säger tvärtom. Stipe och Volkan, mest på vilken magkänsla jag har.

   För att Stipe ska vinna tror jag det krävs ren och skär grind, och att han visar upp sin brottning och använder sig av ground and pound. För att det ska kunna ske måste Ngannou ha dåligt TDD och svårt att scrambla sig upp.

   Jag inser också att Stipe kan bli träffad och droppad, där han i tidigare matcher återhämtat sig (det gör han nog inte mot Ngannou).

   DC tror jag helt förbiser Volkan (precis som Joanna gjorde med Rose) och att det kan komma att bli en upset. Hjärnan säger däremot såklart DC, för att han är en så pass bra fighter.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Solida synpunkter och bra tippat. Time will tell

 • Ruthless2.0

  Francis ”if he dies he dies” Ngannou

Fler Nyheter: