Nyheter

Stjärnmanagern hintar om stormatch i UFC

Ali Abdelaziz UFC

MMA-managern Ali Abdelaziz har hintat om en match mellan Justin Gaethje och Max Holloway om ’BMF’-bältet. Detta vid UFC 298 i februari.

Ali Abdelaziz: Max Holloway och Justin Gaethje kan mötas vid UFC 298

Nästa år kommer UFC hålla en rad stora galor där huvudmatcherna redan annonserats för UFC 297, 298 och 299. I april äger förstås den historiska milstolpen UFC 300 rum.

Utöver detta finns det många fighters utan bokade matcher så som Justin Gaethje och Max Holloway. Gaethje är den nuvarande ’BMF’-mästaren medan Holloway fortsätter att stoppa konkurrenterna i fjädervikt från titelmatchen.

På senare tid har det börjat ryktas om en potentiell match mellan herrarna och i ett nyligt Tweet var Gaethjes manager Ali Abdelaziz tydlig med att mötet är möjligt.

Who wants to see @Justin_Gaethje vs Max Holloway February 17 for the BMF title?

Många fans har reagerat med entusiasm på ryktena om matchen. Gaethje och Holloway är två av de mest underhållande herrarna i organisationens historia. Detta pekar mot att de bjudit på ännu ett krig om de mötts.

Holloway har starka meriter inom fjädervikt där förlusterna mot legendaren Alexander Volkanovski är de främsta motgångarna. Gaethje såg vi senast ta hem den nämnda titeln genom en spektakulär huvudspark mot Dustin Poirier.

Det återstår att se om vi får se ’BMF’-bältet stå på spel redan till februari. Skulle ni vilja se matchen mellan Gaethje och Holloway?

Föregående artikel

Liam Pitts avslutar i VM-debuten – vidare efter dag 1

Nästa artikel

Conor McGregor och toppkonkurrenten vill mötas igen

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök