Stjärnorna Tippar – UFC 135

I denna omgång av Stjärnorna Tippar kollar vår expertpanel, med Diego, Nico och Simon, in helgens UFC 135-gala och tippar på fyra matcher från galans huvudkort. Det är en som tror att vi kommer att få se en ny mästare på lördag, två som tror på Nate Diaz och en vars tipskupong ger nästan 50 gånger pengarna vid spel på Unibet.se.

De fyra matcher som panelen ska tippa på denna vecka är dessa:

 • Jon Jones  vs. Quinton Jackson
 • Travis Browne vs. Rob Broughton
 • Nate Diaz vs. Takanori Gomi
 • Ben Rothwell vs. Mark Hunt

 1. Går det att tippa emot Jones? Inte på lördag iaf. Visst, Rampage är tuff och har varit med länge och knockat en rad stjärnor. Jones är dock för het och oberäknelig just nu. Tills dess att allas vår Alex står framför honom, så sitter han säkert på tronen. Jones vinner.
 2. Browne tar det. Har gjort bra ifrån sig mot större namn i UFC och såg äckligt avig ut senast mot Struve. Brown vinner.
 3. Diaz är alltid rolig att titta på. Denne avslutar nog inte med en gogoplata men vinner ändå efter en underhållande match. Diaz vinner.
 4. Rothwell är kanske lite mer allround i MMA-sammanhang men inte tillräckligt för att neutralisera Hunt. Hunt vinner med kvällens knock.

Nicos tipskupong ger 2,51 ggr pengarna på Unibet.se.

 1. Svår match att tippa då Jones sett omänsklig ut men jag inte tycker att Jon Jones blivit satt i några jobbiga situationer ännu. Tror att Rampage har tillräckligt bra brottning för att inte åka i backen alltför ofta och han kommer att testa Jones haka. Jag tror och hoppas på Rampage på KO. Rampage vinner på KO.
 2. Travis Brown tar den här matchen enkelt. Han är helt enkelt bättre än broughton på alla plan. Brown på KO.
 3. Känns som om Gomi inte har glöden kvar. På Pride tiderna hade Nate inte haft en chans men när man blir uttdragen av Clay Guida så har man inte mycket att hämta mot en submission kille i Nate på mattan. Tror Nate vinner mot en gasad Gomi på submission. Nate vinner.
 4. Inte så mycket att analysera. Rothwell tar ner Hunt och drar ut honom relativt snabbt. Rothwell vinner.

Diegos tipskupong ger 9,56 ggr pengarna på Unibet.se

 1. Oddsen talar sitt klara språk. De säger att Jon Jones ska äga den här matchen totalt. Att han vinner 8 matcher av 10 mot Rampage är nog faktiskt också fallet. Jag tror dock att Rampage kommer ge Jones  en match och kan absolut ha en viss chans, men nej det här tar Jon Bones Jones hem. Vinnare Jon Jones.
 2. Travis Browne är riktigt vass men Rob Broughton kan ge problem för många. Jag ser framför mig en jämn historia där oddsen på Rob är höga! Jag tror faktiskt att det här blir en skrällseger för Rob Broughton. Vinnare Rob Broughton.
 3. Gomi har höga odds även han och Nate Diaz kan han faktiskt vinna över. Nate är dock stabil och farlig, men två förluster i häcken kan lätt bli tre. Japanerna funkar dåligt i UFC vilket talar emot Gomi, men det här blir också en skräll. Vinnare Takanori Gomi.
 4. Mark Hunt förorade hela 6 matcher i rad innan han vann på knock mot Chris Tuchscherer på UFC 127. Ben Rothwell är ingen vacker fighter, men förlorar bara mot grymt motstånd. Det är en svår match för den kommer troligen vara entydig och kännas uppenbar när man ser dom. Att kika lite på hur  de väger in och liknande kan vara en bra idé. Jag chansar på upset även i denna match. Vinnare Mark Hunt.

Simons tipskupong ger 49,78 ggr pengarna på Unibet.se

Intresserad av att se Battle of Botnia 4 hemifrån? Registrera dig hos Unibet så får du möjlighet att följa matcherna via deras livestream.


 

Det här inlägget postades i Inslag, Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Kaveh

  Jag kommer köra på diegos kupong

 • Gamlingen

  Det vore inte dumt att lägga en slant på Simons spel och casha in.

 • Arjan Shoeybi

  Jag håller med dig kaveh!

 • oscar

  kör på diegos tips plus att matt hughes vinner! bra odds på den

Fler Inslag:

4

Pannie Kianzads blogg: Den där känslan

Helsingborg var den första riktiga staden vi kom till efter vi hade landat i Åstorp och hade bott där i 6 år. Jag lärde mig persiska av mamma och pappa, svenska på dagis och av Vita lögner på tv. När jag föddes 1991 så flyttade vi direkt till

7

Pannie Kianzads blogg: 2 ägg att ta med tack

Shabba   Sitter på ett öresundståg till Höör för en tid på tatto world. Kommer göra klart armen samt en liten överraskning;) Med lite go skånsk musik i öronen (bästa) och 2 nyköpna ägg för en preefrukost. Hade lovat mig själv att aldrig  någonsin köpa färdig skalade ägg

1

Pannie Kianzads blogg: Nya fridtidsintressen

Jag har liksom hittat meningen med livet. Det som får mig att vakna på morgonen och känna riktigt livvslust. Vad har jag upptäckt? Jo, inget mindre än den nya serien Orange is the new black. Helt otrolig, makalös och häpnadsväckade serie som har fått mig att böla, skrika,

2

Pannie Kianzads blogg: Jag slåss gärna

Jag har haft ett stort nöje att sparra med de bästa tjejerna i Sverige på sista tiden. Jag uppskattar det väldigt mycket då jag själv får tänka i nya banor, bli pressad på nytt och tänka om. Tre starka kvinnor med underbar glöd för sporten och såklart, attans

17

Pound 4 Pound Svenska Fighters – Juni 2012

Då den svenska MMA-scenen blir allt större och svenska fighters når allt större framgångar, har på Kimura vi valt att göra en proper ”pound 4 pound”-lista över Sveriges 10 bästa fighters. Denna månads lista har endast en ändring, då det inte så många av våra svenska fighters inte gick matcher under juni

17

Pound 4 Pound Svenska Fighters – Maj 2012

Då den svenska MMA-scenen blir allt större och svenska fighters når allt större framgångar, har på Kimura vi valt att göra en proper ”pound 4 pound”-lista över Sveriges 10 bästa fighters. Denna månads lista har stora ändringar med matchresultat från de gångna månaderna, bl.a Tor Troeng tagit stort kliv uppåt och Andreas Ståhl debuterar på listan

22

Pound 4 Pound Svenska Fighters – December 2011

Då den svenska MMA-scenen blir allt större och svenska fighters når allt större framgångar, har på Kimura vi valt att göra en proper ”pound 4 pound”-lista över Sveriges 10 bästa fighters som uppdateras varje månad. Denna månads lista har stora ändringar med matchresultat från den gångna månaden, bl.a Tor Troeng tagit stort kliv uppåt och Martin Svensson debuterar på listan