Nyheter

Superior Challenge 18: Adam Westlund vs Jeanpier Basauri blir öppningsmatch

Av

Jonathan Damm

25/09/2018
Superior Challenge 18: Adam Westlund vs Jeanpier Basauri

Den kommande Superior Challenge galan, “Superior Challenge 18″ får ännu en ny match då Adam Westlund kommer att ta sig an Jeanpier Basauri på galans öppningsmatch. Matchen kommer innebära en proffsdebut för både Westlund och Basauri. Matchen kommer även att vara en catchweight match på 75 kg.

Den 25-åriga Westlund har sedan tidigare ett matchfacit på 6-1 som amatör där den senaste matchen ägde rum i augusti. Westlund lyckades då stå som segrare via knockout. Den 29-årige Basauri har i sin tur ett matchfacit på 4-1 som amatör där den senaste matchen ägde rum i maj.

I ett officiellt uttalande berättade grundaren av Superior Group International, Babak Ashti, att matchen kan bli en av galans mest underhållande matcher.

Vi vill alltid börja galan med en spektakulär match och det här är exakt det. Två talangfulla, unga atleter som gör proffsdebut i en klassisk matchning mellan striker vs grappler. Håll i hatten för jag tror den kan bli en av kvällens bästa matcher.

Utöver matchen mellan Westlund och Basauri är även UFC veteranen Nico Musoke klar för galan som kommer att äga rum den 1:a december. Galan kommer att äga rum i Älvsjömässan i stockholm under “festivalhelgen”, som äger rum den 30:e november – 2:a december, där även Fitnessfestivalen och Kampsportsfestivalen även äger rum. Nedan kan ni se galans nuvarande matchkort.

Simon Sköld vs. TBA
Nico Musoke vs. TBA
Karl Albrektsson vs. TBA
Michel Ersoy vs. TBA
Guram Kutateladze vs. TBA
Rostem Akman vs. TBA
Serdar Altas vs. TBA
Bartosz Wojcikiewicz vs. TBA
Irman Smajic vs. TBA
Adam Westlund vs. Christopher Jeanpier Basauri

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök