15 June, 2024
Nyheter

Superior Challenge 21: Shoeb Karar möter Fadi Asfar

Av

Alexander Clausson

14/11/2020
Kollagebild på Fadi Asfar och Shoeb Karar

Babak Ashti, grundare av Superior Challenge, bekräftade nyligen ytterligare en matchning för galan i slutet av november.

Fadi Asfar söker andra raka segern

Ashti intervjuades nyligen av Käftsmällspodden och berättade där om Superior Challenge 21, som kommer gå av stapeln den 28 november. Bland annat berättade Ashti om en, sedan tidigare, oannonserad drabbning. Fadi Asfar kommer ställas mot Shoeb Karar.

Asfar genomförde sin professionella MMA-debut i samband med Fight Club Rush 7, tidigare i år. Rohullah Yousofi stod för motståndet och den 24-åriga Asfar tog hem segern via ’rear naked choke’.

I slutet av november står Karar för motståndet. Precis som sin kommande motståndare har Karar en proffsmatch på sitt record. I samband med Fight Club Rush 5 stod Ali Taleb på andra sidan buren och Karar förlorade drabbningen via doktorsstopp.

Superior Challenge 21 kommer toppas av ett svenskderby mellan Adam Westlund och Tobias Harila. Organisationen har valt att släppa 30 exklusiva biljetter för arrangemanget och priset är satt till 1 495,00 SEK.

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök