Nyheter

Superior Challenge 21: Shoeb Akrami besegrar Fadi Asfar via TKO

Av

Alexander Clausson

28/11/2020

Under kvällens Superior Challenge 21 på Stockholmsmässan ställdes Fadi Asfar och Shoeb Akrami mot varandra i galans inledningsmatch. Läs om matchen och resultat nedan.

Rond 1

SC spelade inte det klassiska ’Warriors come out and play’-introt inne på Stockholmsmässan, vilket var något av en besvikelse. Matchen kom dock igång ändå och inleddes på ett avvaktande vis. Asfar och Akrami kände på varandra och Asfar försökte hitta distansen med bensparkar. Därefter skedde ett utbytta av sparkar mellan de båda fram tills dess att Akrami försökte sig på en nedtagning, som också lyckades. Efter lite scramble på marken såg det ut som att Akrami skulle få Asfars rygg men den sistnämnda tog sig upp på fötter igen och lyckades separera med ett knäspark mot Askramis mage.

I slutet av ronden fick Akrami upp Asfar mot burväggen och efter en fin slagserie gick matchdomaren Madeleine Fagerlind emellan och drabbningen var därmed över.

Resultat

Shoeb Akrami besegrar Fadi Asfar via TKO i matchens första rond. Akrami står nu med ett totalt matchfacit som lyder 1-1-0

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök