20 June, 2024
Nyheter

Superior Challenge 21: Tobias Harila besegrar Adam Westlund via delat domslut

Av

Alexander Clausson

28/11/2020

I samband med huvudmatchen för Superior Challenge 21 ställdes de svenska talangerna Adam Westlund och Tobias Harila mot varandra. Ta del av matchrapport och resultat nedan.

Rond 1

Bägge fighters såg taggade ut, men det var Harila som fick in det första tunga slaget.  Harila fick ner Westlund med en knockdown och Harila fick in ett antal bensparkar på den liggande Westlund. Matchdomaren flyttade upp drabbningen till stående position och Harila träffade sin motståndare med en högerkrok(?) som skakade Westlund. Den sistnämnda återhämtade sig dock snabbt och de båda kombattanterna utbytte därefter slag med varandra. Harila och Westlund turades om att pricka bra, hårt och i kombinationer. Den sistnämnda kom in mer och mer desto längre ronden pågick och var initiativtagare under den sista minuten.

Jämn rond enligt undertecknad men jag lutar åt att Harila tog den.

Rond 2

Westlund fortsatte den andra rondens början på samma sätt som han avslutade den första. Westlund tryckte upp Harila mot burväggen och därifrån lyckades Harila inte åstadkomma något offensivt. Westlund sökte nedtagningen därifrån och fick till sist ner Harila på marken, som dock snabbt kunde ställa sig upp igen. Efter en stunds striking på öppen yta kunde Westlund återigen trycka upp Harila mot buren. Den sistnämnda hade svårt att svara på Westlunds tempo och åstadkom inte särskilt mycket offensivt under matchens andra rond.

Rond 2 till Westlund, enligt mig.

Rond 3

Westlund såg, i jämförelse med Harila, mer ut som han hade varit i en fight när de båda kombattanterna klev ut mot burens mitt inför den tredje ronden. Harila såg ut som han hade förlorat mycket av den kraft och energi han hade under matchens inledning och Westlund kunde fortsätta pressa framåt. Harila fick in en fin frontkick som träffade Westlunds ansikte, men den sistnämnda såg inte märkbart påverkad ut av det. Harila fick in en fin knockdown som skakade Westlund ordentligt. Harila slängde sig över Westlund, som lyckades återhämta sig (någorlunda) och ställde sig upp igen. Därefter hamnade de båda kombattanterna på marken efter en scramble och där befann de sig till matchens slut.

Superjämn rond som undertecknad ger till Harila.

Resultat

Tobias Harila besegrar Adam Westlund via delat domslut

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök