Okategoriserad

Superior Challenge 21 utsedd till Årets Svenska Gala av läsarna

Superior Challenge 21 är Årets Svenska MMA-Gala 2020

Trots att en pandemi svept över världen fick svenska fans ändå njuta av hela sju proffsgalor på hemmaplan. Och efter att omröstningen avslutats stod det klart att en tydlig vinnare kunde utropas. Läsarna utser Superior Challenge 21 till Årets Svenska Gala. 

Sju matcher i unik miljö

Galan ägde rum i den tomma 30 000kvm stora A-hallen i Älvsjömässan och tittarna fick se en gala som levererade från första matchen till den sista. Superior fick äntligen till matchen mellan Tobias Harila och Adam Westlund (som är nominerad till Årets Svenska Match) som varit planerad redan i våras innan man blev tvungna att skjuta på det eventet i takt med pandemins framfart. Och som den levererade. Två av de mest lovande talangerna i Sverige nu lämnade verkligen allt i buren.

För att få en glimt av galan kan man kolla in mina 10 utvalda bilder från kvällen.

Adam Westlund blodig efter matchen mot Tobias Harila

Matcher och resultat

Som alltid lyckas Superior få ihop ett underhållande kort med några av landets bästa fighters utanför UFC. Det blir intressant att se vad de lyckas styra upp till nästa planerade gala i slutet på Maj nästa år. Hittills är titelmatch mellan David Bielkheden (26-13) och Håkon Foss (9-8) bokad som huvudmatch med mötet mellan Simon Sköld (9-7) och Fernando Flores (8-7) som delad huvudmatch.

Nedan finner ni matcherna, referat och resultat från Superior Challenge 21.

 

Föregående artikel

Hur superhjältar blev en del av spelvärlden

Nästa artikel

Uppgifter bekräftade: Khamzat Chimaev ute ur matchen mot Leon Edwards [Uppdaterad]

Skriven av

Daniel Schälander

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök