20 June, 2024
Nyheter

SC 22: Fernando Flores besegrar Simon Sköld

Av

Alexander Clausson

29/05/2021
Fernando Flores Simon Skold

I samband med den delade huvudmatchen för Superior Challenge 22, ställdes Simon Sköld mot Fernando Flores. Ta del av matchrapport och resultat i artikeln nedan.

Fernando Flores tar hem segern

Rond 1

Vi fick se en något avvaktande inledning på den första ronden och bensparkar stod i fokus, för båda kombattanter. Sköld stod för den första offensiva pressen, men Flores höll distansen fint. Vilda slagväxlingar följde, där Flores träffad mer och – till synes – hårdare. Rondens sista minuter var relativt händelselösa och det kändes som att de båda utövarna väntade in ett bra läge att pressa sin motståndare. När det väl blev lite action, var det slagkombinationer och volym som gällde.

Jämn första rond, som undertecknad ger till Flores.

Rond 2

Flores sökte nedtagningen tidigt i drabbningens andra rond, och lyckades även fullfölja den efter en stunds arbete. Sköld satt på kanvasen med ryggen mot buren, men Flores lyckades få ner motståndaren på rygg. Sköld kunde ta sig upp till en stående position, men Flores kunde lyfta upp den förstnämnda och slutföra nedtagning nummer två. Sköld kunde återigen ta sig upp, men strax därefter väntade nedtagning nummer tre.

Även den andra ronden till Flores, enligt undertecknad.

Rond 3

Avvaktande inledning på den tredje ronden, där Skölds sekonder uppmanade honom att släppa loss. Det verkade som att matchen hade tagit ut sin rätt och att både Sköld och Flores hade tappat mycket av deras ork och energi. Sköld fick in en fin benspark och följde upp med ett slag. Därefter lyckades Sköld stoppa ett nedtagningsförsök. Benspark och slag-kombination kom från Sköld minuten senare, och däremellan hände ingenting.

Den tredje ronden till Sköld, enligt undertecknad.

Resultat

Fernando Flores besegrade Simon Sköld via enhälligt domslut.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök