Okategoriserad

Superior Challenge 27 flyttas till maj – ”…behåll era biljetter…”

Superior Challenge bur på Cirkus

Idag annonserade Superior Challenge att deras kommande event flyttas fram två månader.

Superior Challenge byter datum

En av nordens största MMA-organisationer skulle den sextonde mars anordna sitt 27:e event. Med fighters som Karl Albrektsson, Christopher Bajo, Robin Roos och Papy Abedi ombord såg galan ut att bli en sotartad kväll för svenska MMA-scenen. Men idag kom det ut ett officiellt meddelande som berättade att det hela kommer flyttas till den 25:e maj.

I meddelandet skrev Superior Challenge att anledningen var att de vill säkerställa den bästa möjliga upplevelsen för de som köpt biljetter. De specificerar inte vad det är som lett till förändringen men försäkrar att de kommer fortsätta sin verksamhet i många år framöver. Läs pressmeddelandet i sin helhet nedanför.

Dear community,

We would like to announce that Superior Challenge 27, originally scheduled for March 16, will now take place on May 25 at Annexet in Stockholm.

The purpose of postponing the event is to ensure the exceptional experience we want to deliver to you, our valued audience. Thus, you can expect northern Europe’s best fight card in many years.

Superior Challenge 27, on May 25 at Annexet arena, promises to offer high-quality, action-packed, adrenaline-filled, world-class MMA entertainment.

Don’t miss this unforgettable experience!

Warmest regards, Superior Challenge

Tanken är att samtliga matcher ska fortgå och att kortet i stort sett ska vara oförändrat.

Bartozj Wojcikiewicz: Tråkigt men så är det

En av de mer profilerade fighters som var tänkta att kliva in i buren den sextonde är Bartozj Wojcikiewicz. 29-åringen laddade upp ett inlägg där han bad om ursäkt till fansen, men uppmanade alla att behålla biljetterna.

Hej allihopa. Galan flyttad till 25 maj. Tråkigt men så är det.
Men behåll era biljetter, samma motståndare, samma plats och titelmatch.

Avslutande skrev han att en vinst mot sin motståndare Vinicius Ferreira är det sista vi ser av honom innan UFC-karriären är igång.

25 maj kommer jag att avsluta honom, hämta min titel och mina pengar. Sedan syns vi i [UFC].

Föregående artikel

Demetrious Johnson kritisk till Jake Paul – ”Ser på det som amatörmatcher”

Nästa artikel

Tyson Pedro pank efter karriären i UFC – ’Får råna någon på parkeringen’

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök