Nyheter

Superior Challenge 19: Karl Albrektsson möter Chris Fields

Den 11 maj går Superior Challenge 19 av stapeln på cirkus i Stockholm. Där kommer Karl Albrektsson (8-2-0) ta sig an den tidigare The Ultimate Fighter deltagare Chris Fields. Vid sidan av ett av sportens bästa smeknamn, ”The housewifes’ choice”, har Fields ett matchfacit på tolv vinster och åtta förluster (en oavgjord). Förutom sitt deltagande i TUF 2013 har Fields gått matcher i organisationer som Cage Warriors och KSW. Han kommer senast från en förlust mot Wagner Prado (15-3-0 1NC). I Albrektssons senaste match avslutade han en annan gammal TUF-deltagare, Josh Stansbury (8-5-0), via slag i första ronden.

Babak Ashti, grundare av Superioer Group, kommenterar det ovanstående mötet i ett pressmeddelande.

Ett möte mellan två allroundkillar, två avslutare, två underhållande fighters och färgstarka profiler. Karl är en av Nordens främsta talanger och en av de intressantaste karaktärerna i MMA. Jag har följt hans karriär i många år och är ett stort fan. Det ska bli kul att se honom gå match på Cirkus mot en tuff och erfaren fighter.

Albrektsson går match bara veckor innan

Kan man inte vänta till 11 maj så har man möjlighet att se Albrektsson redan i helgen då han möter brasilianaren Christiano Frohlich (10-4-0) på Rizin 15 i Tokyo. Den matchen blir Albrektssons femte i organisationen och där har han i nuläget ett matchfacit på två vinster och två försluter.

Superior Challange 19: Matchkortet

Huvudkortet

• Diego Nunes vs. Simon Sköld
• Dylan Andrews vs. Nicholas Musoke
David Bielkheden vs. Silmar Nunes
• Karl Albrektsson vs. Chris Fields
• Rostem Akman vs. Juho Valamaa

Underkortet

• Bartos Wojcikiewicz vs. TBA
• Serdar Atlas vs. Jhonata Silva
• Adam Westlund vs. TBA
Robin Roos vs. Christopher Jeanpier Basauri
• Moraad Moreno vs. Mika Kuronen

 

Föregående artikel

Patricio Freire: Chandler kan använda samma preparat som Dillashaw

Nästa artikel

Luke Rockhold förklarar varför han är mannen som kan besegra Jon Jones

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök