17 June, 2024
Nyheter

Superior Challenge 21: Bartosz ”The Destroyer” Wojcikiewiczs motståndare är klar

Av

Alexander Clausson

18/11/2020
Bartosz Wojcikiewicz

Den obesegrade svensken Bartosz ” The Destroyer” Wojcikiewicz är klar för en match på Superior Challenge 21. För motståndet kommer Brasiliens Raymison ”Formiga” Bruno stå.

Obesegrad talang mot erfaren brasilianare

Wojcikiewicz genomförde sin professionella MMA-debut 2018 och har hunnit med sex matcher sedan dess. Svensken har tagit hem segern i samtliga av dessa drabbningar, varav fyra ägde rum på Superior Challenge tidigare galor. Wojcikiewicz kommer senast från en vinst över Mathieu Morciano, som besegrades via TKO (läkarstopp).

I slutet av månaden kommer Wojcikiewicz ställas mot brasilianaren Bruno. 28-åringen från Manaus har sysslat med professionell MMA sedan 2013 och har 14 matcher under bältet. Bruno kommer senast från två förluster och har ett totalt matchfacit som lyder 11-3-0 (1NC). Den kommande matchen blir brasilianarens första på svensk mark.

Babak Ashti, Superior Challenges grundare, uttalade sig om matchningen i ett pressmeddelande.

Bartosz vill ständigt möta svårare och svårare motståndare, för att utmana sig själv och för att utvecklas. Därför har vi matchat honom mot Raymison som är en farlig utmanare och svenskens mest erfarna motståndare hittills.

Superior Challenge 21 äger rum i Stockholm, den sista lördagen i november.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av SuperiorChallenge (@superiorchallenge)

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök