Superodds på Francis Ngannou – 10x pengarna

Det här är en annons

Francis Ngannou 10 ggr Unibet

På lördag möts två av UFC:s två största knockout-artister i en match om tungviktsbältet. Det är en match som på förhand lovar fyrverkerier utan dess like. Vi pratar självklart om titelmatchen mellan den regerande mästaren Stipe Miocic (17-2) kommer ta sig an det stjärnskottet Francis Ngannou (11-1).

Ngannou har imponerat stort under sin tid UFC där han vunnit 6 raka matcher, varav 5 av dem via KO/TKO och 1 via submission. Om det inte vore skrämmande nog så ska den 31-årige kamerunske fightern vara den som slår hårdast i världen!

Vi  på Kimura.se skapat fram en exklusiv kampanj för denna gala och till alla er som tycker fransmannen Francis Ngannou är oslagbar. Vår samarbetspartner UNIBET har för att välkomna våra läsare ett fantastiskt erbjudande där dem erbjuder HELA 10X gånger pengarna  på vinst för Francis Ngannou istället för ordinarie 1.53X pengarna för alla NYA kunder.

Unibet var det första spelbolaget att satsa på MMA och har ett av marknadens absolut bästa och bredaste utbud både när det gäller MMA men även för betting på andra sporter, kasino, poker, bingo, liveodds samt mycket mer.

För att ta del av denna exklusiva kampanj måste du göra följande:

  1. Registrera ett konto hos Unibet via denna länk
  2. Sätt in pengar på ditt Unibet konto
  3. Tippa på Francis Ngannou som vinnare och få 10X pengarna om han vinner.

Svårare än så är det inte.

Du måste vara 18+ för att registrera ett konto hos  Unibet och ta del av erbjudandet. Detta erbjudande gäller ENBART om man registrerar sig via vår länk.

Unibets regler och villkor gäller för allt gällande denna kampanj. Läs villkoren här.

Det här inlägget postades i Annons, Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.

Fler Annons: