Blogg, Nyheter

Joakim Engbergs blogg: The Reem

Av

Jaser Davari

28/01/2014

Det var ett bra tag sen jag skrev något. Detta beror inte på att det inte funnits något att skriva om, tvärt om. Väldigt mycket har hänt. Både upp och ner på många plan. Jag avslutade nyligen ett 6 veckors tränings camp på Koh Samui i Thailand. Har återupptagit samarbetet med Alistair Overeem som nu i helgen fightas mot Frank Mir. Vi körde på gymmet Superpro och fick sparringshjälp av bla Ryan Jimmo och Sergei kharitonov. För er som är sugna på att se lite hur vi hade det och höra mig filosofera lite om MMA så kolla in nästa avsitt av ”The Reem” som släpps i slutet på denna vecka. Eller om ni är vänner med Eldar Gross på Facebook så har han redan lagt upp den där.

Jag sitter just nu på ett hotel i New Jersey och väntar på information om hur schemat för resten av veckan kommer se ut. Stor del av att fightas består i att vänta. Man väntar på intervjuer, fototagningar, video inspelningar, invägningar, läkarkontroll, lindahänderna, din tur… Det är viktigt att ha ett bra team kring sig som kan distrahera och lätta på stämningen. Känns som vi har det den här gången. En vinst är ett måste för både Mir och Alistair på lördag.

Idag blir det bara ett lättare träningspass för att skaka av sig jetlag och någon radio intervju för Alistairs del. Uppkopplingen på rummet är bra så kommer hålla er uppdaterade om vad som händer under veckan.

THE REEM SEASON 3 EPISODE 5+6: EASTERN PROMISES from THE REEM on Vimeo.

Skribentens kontakt

jaser@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök