Nyheter

Tito Ortiz hånar ”utblottade” Chuck Liddell efter föreslagen trilogi fight

Det förflutna mellan de före detta UFC-mästarna Chuck Liddell och Tito Ortiz är fullt av ont blod och dispyter. Liddell knockade Ortiz båda gångerna som de två lätt-tungviktarna gjorde upp i oktogonen och den tidigare har nu föreslagit ett ytterligare möte. Då Liddell för några dagar sedan postade en bild på Instagram gällande en staredown slagskämparna emellan så tillade han; ”Why not?”

Liddell, 47, hade nyligen en lunch med Bellator-presidenten Scott Coker och har sagt sig vara öppen för en eventuell comeback fight. Ortiz å andra sidan är inte det minsta intresserad av en uppgörelse med Liddell. Efter att ha avslutat sin karriär i januari, med en seger genom submission mot Chael Sonnen vid Bellator 170, så är 42-åringen just nu inte så sugen på att återigen stiga in i buren. I ett syrligt Tweet gav han sitt svar till Liddell gällande ett eventuellt möte:

Oavsett om Ortiz verkligen vill förbli pensionerad eller inte så gör han ett gediget jobb i att egga på Liddell med lite trash talk i sociala medier. Det kanske inte är så lockande att återigen göra upp med Liddell men det skulle sannerligen ligga stora pengar i en eventuell trilogi fight. Om Ortiz inte skulle ändra sig angående ett möte de emellan och om Liddell fortsätter att jaga en eventuell motståndare så är det möjligt att andra legendarer som Fedor Emelianenko, Wanderlei Silva och till och med Chael Sonnen kan bli aktuella.

Liddells comeback förblir dock en spekulering tills det att något blir officiellt annonserat.

Föregående artikel

Alexander Gustafsson gästar ”The MMA Hour” (Live kl. 19.00)

Nästa artikel

Ray Borg vill inte se T.J. Dillashaw i flugvikt: ’It’s going to be the same situation as Conor McGregor at 145 and 155’

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök