Tobias Harila

Tobias Harila klar för Europa vs. USA-galan på nyårsafton

Alexander Clausson

Sveriges Tobias Harila är klar för Cage Warriors nyårsgala. 27-årigen kommer kliva in i buren för att ställas mot en obesegrad amerikan.

Tobias Harila möter Damon Wilson

I slutet av oktober uppmärksammade Kimura den kommande nyårsgalan på Indigo 02, i London. Eventet går under namnet Team Europe vs. Team USA. Enligt uppgifter var Harila aktuell för galan och dessa uppgifter har nu bekräftats av Cage Warriors och Harila själv.

Harila är därmed klar för sin fjärde match under Cage Warriors flagg. Två vinster och två förluster har det blivit för den Västeråsbaserade fightern. Senast kommer Harila från en förlust mot Halmstads Samuel Bark (6-1-0). Den sistnämnda tog hem segern via ett knä i matchens andra rond.

Den kommande motståndaren Damon Wilson har ännu inte fått smaka på en förlust i sin professionella karriär. Debuten ägde rum 2018 och sedan dess har det blivit ytterligare fyra vinster. Efter en inledande domslutvinst har Wilson avslutat samtliga av sina motståndare via slag.

Med Harilas och Wilsons tidigare matcher i åtanke är chansen stor att fjäderviktarna kommer bjuda på en fight med fokus på striking.

Harila står med ett totalt matchfacit som lyder 10-3-0. Amerikanens dito lyder 5-0-0.

Det är i skrivandes stund oklart vilka andra matchningar som kommer äga rum på kortet. Tidigare har ovannämnda Bark uttryckt intresse för att gå match på galan. Halmstadsfightern tog hem sin tredje raka seger under den gångna helgens Cage Warriors 146. Då stod Manny Akpan för motståndet och Bark avslutade sin motståndare via ett knä och ground and pound i matchens andra rond.

+5
Dana Sad
Dana Happy
Jake Paul med Jorge Masvidal i cirkel
Jorge Masvidal kritiserar Jake Paul – ”Vad fan har du gjort förutom att göda dig själv?”
kimura
Hett
Jon Jones
Jon Jones berättar om sitt nya kontrakt inför tungviktsdebuten
kimura
Hett
Fedor Emelianenko Dana White
Dana White – ”Fedor Emelianenko var aldrig en av de främsta”
kimura
Hett
Jose Aldo, Anthony Pettis och Roy Jones Jr.
Jorge Masvidals Gamebred Boxing 4 bjuder på matcher mellan forna mästare och UFC-veteraner
kimura
Hett
Michael Chandler Dustin Poirier Conor McGregor
Dustin Poirier tippar Conor McGregor vs. Michael Chandler
kimura
Hett