Tom Aspinall

Tom Aspinall ger oss en uppdatering om sin knäskada

Johan Lorentzon

UFC-tungviktaren Tom Aspinall (12-3) ger oss en uppdatering om sitt knä och operationen som gjordes efter den olyckliga skadan på UFC London.

Tom Aspinall meddelar att operationen har gått bra

Huvudmatchen mellan UFC-tungviktarna Tom Aspinall och Curtis Blaydes (17-3) på UFC London slutade både olycklig anti-klimatiskt. Bara några sekunder in i matchen skadade nämligen Tom Aspinall sitt knä så illa att domaren fick hoppa in och stoppa matchen. Knäskadan innebar att Aspinall direkt fick åka till sjukhuset och har sedan dess fått göra operation på sitt knä för att laga både menisken och ligamenten. Lyckligtvis kan nu Aspinall nu meddela via en story på instagram att allt har gått bra med operationen.

Tom Aspinall skada

Oklart när Tom Aspinall kan komma tillbaka

Det är dock oklart när Apsinall kan återvända till oktagonen, men vi kan nog räkna med att han är borta minst ett år med rehabiliteringar och allt. Han är nu rankad som nummer 6 i divisionen och innan TKO-förlusten mot Blaydes hade Aspinall hela åtta raka vinster. Han anses var en av Storbritanniens hetaste prospekter inom MMA och har alla chanser att kunna bli en mästare i framtiden. Men först måste han ges tid att läka ihop och vi hoppas ju förstås att han tar den tiden han behöver. Alla som haft knäskador vet att de inte är något att leka med.

0
Dana Sad
Dana Happy
dominick cruz
UFC on ESPN 41: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Marlon Vera
Marlon Vera ett steg närmare en titelmatch
kimura
Hett
Rory MacDonald
PFL 8 – resultat: Rory MacDonald avslutad i matchens första rond
kimura
Hett
Sadibou Sy vinner
PFL 8 – Sadibou Sy är en seger ifrån turneringsvinsten och 1 miljon dollar
kimura
Hett
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett