Nyheter Videor

Tommy Fury i slagsmål på gala i London

Tommy Fury slagsmål

Tommy Fury befann sig vid ringsidan i blott 10 minuter innan hamnade i slagsmål vid Misfits Boxing 7.

Tommy Fury i massivt slagsmål i helgen

Ett slagsmål bröt ut mellan Tommy Fury och en annan boxare som även han medverkat i Love Island, Idris Virgo, i publiken vid Anthony Taylors överraskande seger över Salt Papi på lördagen.

Ni kan se klippen nedan för att se olika vinklar från den kaotiska scenen. I videon är Fury mannen i vit skjorta som befinner sig mitt i tumultet. Även hans far, John Fury, syns till i det stora slagsmålet.

Ser ut att möta KSI härnäst

Tommy Fury (9-0) är förstås mest känd för sin knappa seger över Jake Paul i februari i år och som lillebror till tungviktsmästaren i boxning Tyson Fury. Fury, 24 år, ryktas nu vara i diskussioner om att gå en match mot rapparen KSI den här hösten. Efter dennes seger ställdes herrarna mot varandra i en faceoff i boxningsringen som ni kan se nedan:

Idris Virgo (12-0) är även han obesegrad som professionell boxare och vann i sin senaste match via enhälligt domslut över Taylor.

Misfits Boxing 7: KSI vs. Fournier ägde rum den 13 maj på OVO Arena Wembley i London.

Föregående artikel

Realitystjärnan klar för Fight Club Rush

Nästa artikel

Conor McGregor lovar att slå rekordet

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök