UFC

Tony Ferguson ”mycket ovillig att samarbeta” vid gripande

Tony Ferguson

Tony Ferguson har hamnat i nya problem. UFC-fightern arresterades nyligen och ska enligt uppgifter varit ovillig att samarbeta med polisen under gripandet.

Tony Fergusson gripen för misstänkt rattfylleri

Tony Ferguson, den tidigare interims-lättviktsmästaren i UFC, har gripits för rattfylleri. Enligt en artikel från TMZ, kraschade Ferguson sin bil in i två parkerade bilar utanför en nattklubb i Hollywood, Kalifornien.

Källan säger att kraschen var allvarlig nog för att lastbilen skulle välta på sidan. Ferguson vägrade dessutom att genomföra ett nykterhetstest, vilket kan leda till ytterligare anklagelser.

Vid gripandet uppges Ferguson ha varit ”mycket ovillig att samarbeta”, vilket gjorde det svårt för polisen att genomföra arresteringen. Det ena av de två parkerade bilarna uppges tillhöra en rappare vid namn Cash Gotti, som sannolikt fick se sin Mercedes totalförstörd efter kollisionen.

Fick besöksförbud 2019

Ferguson har tidigare haft en turbulent period i sitt liv, där hans fru ansökte om en besöksförbud mot honom år 2019. Detta följdes senare av uppgifter om att Ferguson behövde hjälp med sin psykiska hälsa. Han har även haft en svacka i sin karriär på senare tid och har förlorat fem raka matcher.

Ferguson har tidigare varit interim-lättviktsmästare i UFC men tappade bältet på grund av en skada. Han besegrade dock Anthony Pettis och Donald Cerrone i på varandra följande matcher innan han gick in i sin nuvarande svacka.

Ferguson står med ett totalt matchfacit som lyder 25-8-0.

Föregående artikel

Bea Malecki är tillbaka – redo för comeback efter hälsoproblemen

Nästa artikel

Dana White uttalar sig om Khamzat Chimaevs frånvaro från sporten

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök