Nyheter

Tony Ferguson hintar på sociala medier om att han har en ny match inbokad

Av

Johan Lorentzon

29/09/2019
Tony Ferguson på scen med bar överkropp

Den före detta interim-mästaren i lättvikt, Tony Ferguson i helgen ut på twitter efter UFC Köpenhamn och hintade om att han har sin nästa match bokad.

Tyvärr avslöjar inte El Cucuy vem som han ska möta, men en gissning skulle kunna vara att det är mot den nuvarande mästaren Khabib Nurmagomedov. Ferguson och Khabib har varit bokade att mötas flera gånger tidigare, men matchen har aldrig blivit av på grund av skador och viktnedgångar som inte fungerat som de ska. En annan gissning är att det skulle kunna vara en match mot Conor McGregor eller Justin Gaethje, men det är mer troligt att det är Khabib då det faktiskt står i tweeten ”Champ shit only”. Han har dessutom utmanat ”The Eagle” för några dagar sedan om att mötas i december på UFC 245.

Ferguson har inte gått match sedan UFC 238 i Chicago då han vann på TKO över Donald ”Cowboy Cerrone och det var Fergusons 12:e seger på rad inne i oktagonen. Förutom ”Cowboy” har Ferguson bland annat segrar över Josh Thompson, Anthony Pettis, Kevin Lee och Rafael Dos Anos.

Vem som har blivit boka att möta Ferguson lär visa sig under de närmaste dagarna, så ni kan hålla ögonen öppna här på Kimura.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök