Tony Ferguson svarar Khabib Nurmagomedov: ”I’ll pimp smack that dude if he tries to break my arm”

Tony Ferguson (1)

#1 Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson är på varandra än en gång. Nurmagomedov hade i slutet av januari sagt att han skulle bryta Fergusons armar, precis som Frank Mir gjorde med Antônio Rodrigo Nogueira.

Men nu har Tony ”El Cucuy” Ferguson svarat Nurmagomedov och han skräder inte orden.

This dude says he wants to break my arm – Tony Ferguson. I’m gonna tell you like I told other people. I like to hold my kid, I have a newborn. I broke my arm once, but I knocked that dude down with the same arm. I’ll pimp smack that dude if he tries to break my arm. Go for it, dude. You try it, bro. You try to break it you’re gonna have problems, I’m going to come at you with everything else, because I got elbows, I got knees, kicks … I’m gonna hit you with everything I got. Khabib, you better focus on this fight and not McGregor, buddy. Because you’re looking too far and you’re making the same mistake that Rafael Dos Anjos made.

That dude’s got no problems for me, so long as my conditioning and my feet are underneath me. I’m geared up from the feet up as far as conditioning wise, and this guy won’t make me quit. I’m going to bring it all to him.

Ferguson möter Nurmagomedov för interim-bältet i lättvikt under UFC 209. Galan går av stapeln den fjärde mars på T-Mobile Arena i Las Vegas.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Khabib har inte mycket att komma med mot Tony. Tony är en grym stand up fighter med bra brottning, takedown defence och groundgame. Det hela kommer sluta på ett av tre sätt.

  1: Khabib kommer i rond efter rond desperat försöka få ner Tony på marken, han kommer lyckas ibland men inte kunna göra skada och Tony kommer att ta sig upp med hjälp av hans scrambles och grymma groundgame. Det här kommer att trötta ut Khabib och det kommer leda till att Tony i 5 ronder som tid slår Khabib med massa jabbar mot huvudet, sparkar mot kroppen och benen så Tony vinner på poäng. Detta om nu Khabib håller ut i 5 ronder och tål stryk.

  2: Khabib som brukar vara oförsiktig med sitt huvud när han gör sina takedowns kommer någon gång i fighten åka på en choke som förövrigt är Tonys specialitet. Detta kommer att ske närsomhelst under fighten och det kommer att ske efter att Khabib letar efter en väg ut från misshandeln som kommer att ske när de står upp och växlar slag.

  3: Tko efter att Tony manhandlat honom stående och Khabib inte hittat sin väg ut genom hans brottning.

  De två sista alternativen kan ske tidigt såväl som sent in i fighten. Men jag skulle inte bli chockad om Tony slår Khabib på det Khabib är bäst på dvs med grapling och totalt chockar Khabib. Han har ju lovat att visa Khabib vad riktig American wrestling är och sopa mattan med Khabibs ”mössa”. Tony är stor, stark och har grym reach advantage i denna fight samtidigt som han är grym brottare med grym grapling och takedown defence sen på allt detta grym i the stand up. Han är den absoluta mardröms matchup för Khabib.

  Jag ser inga som helst möjligheter för Khabib och jag börjar tycka synd om honom då hans hype kommer att dö ut. Hans fight mot Conor som han så gärna vill ha kommer kanske aldrig att ske. Tony har rätt, killen är för fokuserad på Conor.

  • Kane

   Faktiskt en vettig analys..
   kan faktiskt se ett scenario där Tony plockar isär khabib i 5 ronder och vinner på decision!
   Hoppas på Tony!

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Inte så att jag hejar på Tony eller har något emot Khabib. Bara det att jag skriver det jag kan visualisera om vad som kommer att ske. Jag känner mig 110% säker på min sak iaf. Cormiers medicin är Jon Jones jag tror att Tony på samma sätt är Khabibs medicin.

    • ivey2

     Precis lika säker som du var på att MJ skulle dominera Khabib. Se hur det gick. Tony är en amatör i jämförelse med Khabib.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Alla har fel någongång. Men här kommer jag absolut inte ha fel.

     • ivey2

      Oddsen för att det skulle slå in slog verkligen i taket direkt när du skrev det, med tanke på att du har fel 95 % av gångerna.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag har snarare rätt 95% därför kommer ni ihåg de få felen jag haft.

  • KhabibSambo

   Du har börjat bra fast slutat som en amatör.. Khabib kommer brotta ner Tony Ja? och kontrollera honom bättren vad han kontrollerade Dos anjos.. Khabib utvecklar hela tiden.. Du kan inte komma säga att Tonys ground är bättren khabib Khabib tränar med världs klassiga brottare som DC Cain Rockhold, Och massa ryssar som bryter tony Smala nacke..
   Kommer avsluta som hans andra 24 Matcher Ground and pound eller slå ut Tony sedan submitta.. Glöm inte att Khabib har varit världs mästare 2x medans tony kanske är på topn 500

   • ChuteBoxe

    Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, va?

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Allt kommer att visa sig om ca 17 dagar. Du kommer se hur rätt jag har i min analys. Du kanske blir chockad. Men bli inte det, för du har redan sett mig skriva vad som kommer att hända.

    • ivey2

     Märks att du inte kan ett dyft om MMA.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Våga säga det till mig om 17 dagar när min analys går helt in.

     • ivey2

      Ordet ”amatöranalys” har aldrig haft en klarare innebörd.

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Våga säga det också om ca 16 dagar nu.

    • KhabibSambo

     Du har helt fel i din analys och efter att Khabib vunnit undrar jag vad du kommer att skriva?.. hur fan kan du jemtföra jon jones med Tony? Du har skrivit om än massa fighter Ronda MJ Vsvs det finns ingen garanti på att du har rätt för khabib är mycket vassaren dos anjos så tony kommer ha jävligt svårt och jobbigt Tony vinner bara på ett sätt antingen dödar tony khabib eller så förlorar han.. Khabib dör men ger inte matchen till Tony khabib är ett monster som du inte förstått Khabibs ground och take down är ett annat nivå jemtför med ji jutsi nissen Tony

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Jag jämförde inte Tony med Jon Jones. Jag sa på samma sätt som Jon Jones är Cormiers kryptonit så är Tony Khabibs kryptonit. Du kommer se.

     • KhabibSambo

      Du kommer se ochså du kommer se när Tony blir uppäten av en hungrig ryss han plockar isär tony Och krossar honom ground and pound O du kommer inte skriva så mycket här efter det …

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Tiden kommer bevisa min vän, tiden kommer bevisa

     • KhabibSambo

      Vi kan bevisa det här ? Vem vinner en match i grappling Skit i mma Tony vs Khabib grapling match?

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Helt irrelevant.

     • KhabibSambo

      Precis!

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Det här är mma

     • KhabibSambo

      Inte när ena motståndaren är Khabib Så blire combat sport blandad med lite armbågar i marken

     • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

      Du kommer antingen bli chockad eller överaskad när Tony vinner.

 • Nils Albertsson

  Är outbildad kanske men vad exakt menas med ”pimp smack”?

  • Holythe83

   borde väl vara en omvänd stockton slap då va? dvs med baksidan av handen?

 • Kewken

  Hamnar de på backen kommer Tony få enorma problem. Får inte Khabib ner honom så får han enorma problem. Jag tror att ferguson vinner på poäng eller tko. Att han skulle grappla ut khabib finns inte på världskartan, jag fattar inte hur vissa fortfarande kan underskatta hans brottning såpass. Men hans stående är verkligen inte nåt speciellt, han kommer att kliva rakt in i nånting jävligt hårt förr eller senare.

Fler Nyheter: