980x240-ohmbet

Tony Ferguson tvingas skjuta upp sin återvändo till buren

Tony Ferguson2

Tony Ferguson kröntes nyligen till interim-mästare i lättvikt efter att ha besegrat Kevin Lee via submission. Det har spekulerats friskt kring vem näste man är att möta Ferguson, och förhoppningen bland fansen är en match mot Conor McGregor eller Khabib Nurmagomedov.

Det verkar dock som att fansen får vänta på ett sådant möte ett tag. Enligt BJpenn ska Ferguson ha genomgått en armbågsoperation och klartecken kring när Ferguson återvänder till octogonen verkar vara utom räckhåll.

Tony Fergusons fru, Cristina Ferguson har lagt upp en bild på instagram där hon ger sin make uppmuntring och ber för en snabb återhämtning:

Skärmavbild 2017-12-07 kl. 19.27.25

Ferguson har ännu inte gått ut med information själv. Vad som sker framöver får tiden utvisa. Vi kommer rimligtvis få höra mer om skadan och hur länge det tar innan vi får se Ferguson i buren igen.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.
 • Picknickname

  Vad gör det? Den enda logiska motståndaren är Mr McChicken och han är ju ändå inte tillbaks innan tidigast till sommaren… Om dom nu inte gör det rätta och degraderar honom till McNothing vill säga.

  • Kimura guest

   Men vinnaren av Khabib vs Barbosa skulle nog kunna gå match i mars/april om de inte skadar sig.

   • Picknickname

    Så är det! Men det enda korrekta om Tony skall gå match vore då att strippa Conor på bältet innan så fighten handlar om det… Han skall inte behöva försvara ett interimbälte! Conor undviker nog gärna dessa grabbar så länge det går. Så sjukt trött på att allt kretsar runt denne jävla pajas rent ut sagt. Tyvärr har det blivit så jag ser på honom nu för tiden… Nyrik white trash är vad han står för nu!

    • Voyeur

     Håller med.

     Väldigt praktiskt för Conor om alla utmanare slår ut varandra så bara en blir kvar i en division där han faktiskt bara vunnit en enda match.

     • Holythe83

      frågan är ju om han ens möter den utmanare som finns kvar…

     • Voyeur

      Jag hoppas att han inte gör det, för då blir det väldigt tydligt att han inte är champ. Spöar han #1 contender så kommer åtminstone Conor och hans fans tycka han är legit champ trots endast två vinster i viktklassen.

    • Airmaxmedia

     Fast någon köpte UFC för 4,2 miljarder och dom vill nog tjäna in dom pengarna och då är ju inte att kicka Conor rätt väg att gå, men jag håller med om att det är dags för Conor att försvara det där bältet.

     • Picknickname

      Givetvis har Du rätt i det. Men jag tror dom tappar i längden om enskilda fighters skall kunna göra vad dom vill. Jag menar inte heller att dom skall kicka honom. Men skall han behålla bälten borde han ha lite press på sig att försvara dom. Finns ju fler som måste få chansen för att folk skall vilja betala för att se spektaklet.

    • Kimura guest

     Instämmer i att UFC borde strippa Conor. Han borde få en avstängning och böter för sitt beteende på Bellatorgalan mm.

     Men det kommer nog inte hända.

  • Hendricks

   Jag är med på att det är det logiska men är ju bara patetiskt hur det ska hatas på Mcgregor varenda dag. Hur orkar man bry sig så mycket om någon man inte tycker om? Varit så här sedan hans ufc-debut och är helt säker på att alla här hade fortsatt med skitsnacket även om han vunnit mot Floyd.

   • Picknickname

    Faktum är att han uppehåller en division. Är han bra för dom andra som vill ha chans att tävla om en titel? Det är inget skitsnack utan bara fakta. Sedan att tex jag kallar honom för McChicken är mest för skojs skull och nästa faktum. Att han uppenbart undviker vissa motståndare…

 • Ruthless

  Smart. Han väntar på Conor. Helt rätt.

 • jari edvardson

  itnressant nu är att Eddie A. har gått om Barboza i rankingen

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Hoppas på en snabb återvändå.

 • BenRangel

  Då försvann plötsligt hela argumentet för Conor måste strippas på bältet.
  Enda anledningen att strippa en champ är ju om näste man på tur är redo att slåss, så om Tony inte är hel förrän April …då kan plötsligt Conor få behålla bältet.

  Låter nästan för bra för att va sant./Foliehatt på.

Fler Nyheter: