Nyheter

Tränaren: Khabib Nurmagomedov vill möta Interim-mästaren vid UFC 219

 

Många har under de senaste månaderna undrat när den 1:e rankade UFC-lättviktaren Khabib Nurmagomedov kommer att återvända till oktagonen. Många blev också förvånade när den ryske stjärnan heller inte annonserades som Tony Fergusons motståndare i matchen om Interim-titeln i lättvikt, som kommer att äga rum nu i helgen.

Under den senaste tiden har olika källor påstått att Nurmagomedov faktiskt blivit erbjuden att gå titelmatchen men att han inte kände sig redo att gå en fight förens november.

I dagarna medverkade Nurmagomedovs tränare Ali Abdelazi i The MMA Hour där han, enligt Marc Riamondi från MMAFighting.com, klargjorde att hans adept genomgick en ryggoperation i sommaren. Detta är anledningen till att han ännu inte är tillbaka.

Skärmavbild 2017-10-03 kl. 15.10.01

 

Än mer intressant var att Abdelazi under podcasten avslöjade att Nurmagomedov har som önskemål att få fightas i UFC 219 som kommer att äga rum den 30:e december. Ryssen skulle då önska att möta vinnaren av Interim-fighten mellan Tony Ferguson och Kevin Lee och att då få göra upp om vem som får utmana divisionens mästare Conor McGregor.

Skärmavbild 2017-10-03 kl. 15.10.17

Det återstår att se om dessa planer blir verklighet.

 

Föregående artikel

Daniel Cormier känner sig inte som en obestridd mästare efter Jon Jones-skandalen

Nästa artikel

Bellator 184 – Matchkort

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök