Triller startar Triad Combat – Boxning mixad med MMA-regler

Johan Lorentzon

Under torsdagen utannonserade organisationen Triller att de kommer lansera en ny form av kampform under något som kallas Triad Combat. Den nya stilen ska mixa boxning med MMA-regler.

Boxning med regler från Mixed Martial Art

Triller, som är mest kända för att ha ordnat boxning-galor tillsammans med Jake Paul (3-1 Boxning), utannonserade under torsdagen att de kommer starta ett nytt sätt att tävla inom kampsport. Vad det handlar om är i stort boxning med regler lånade från MMA. Ronderna kommer vara 2 minuter långa och skillnaden mot boxningen kommer vara att clinch och fasthållningar är tillåtet. Handskarna kommer också vara en mix mellan vanliga boxningshandskar och de tunnare MMA-handskarna. Det lanseras under namnet Triad Combat och tanken är att skapa en rättvis miljö där boxare och MMA-fighters kan mötas.

UFC-veteraner deltar i första galan

Den första Triad Combat-galan går den 27:e november och i den kommer bland annat två gamla UFC-veteraner deltaga. UFCs före detta tungviktsmästaren Frank Mir (19-13 MMA, 0-1 Boxning) och fan-favoriten Mike Perry (14-8 MMA, 0-1 Boxning kommer tävla i eventet. Motståndare är dock inte utannonserade än trots att det är mindre än en månad kvar. Även hårdrocksgruppen Metallica kommer göra ett framträdande under eventet och vi kan nog också förvänta oss en massa andra kändisar på plats.

0
Dana Sad
Dana Happy
Aljamain Sterling TJ Dillashaw
Aljamain Sterling inför matchen mot T.J. Dillashaw: “We’re going to skin the snake”
kimura
Hett
Khamzat Chimaev Nate Diaz Dana White
Dana White: En match mot Khamzat Chimaev hade inte varit bra för Nate Diaz
kimura
Hett
Khamzat Chimaev Nate Diaz
Khamzat Chimaev hintar om mellanviktssatsning – hånas av Nate Diaz
kimura
Hett
Mads Burnell
Bellator 285 – fullständiga resultat från kvällens gala i Dublin
kimura
Hett
Yoel Romero
Bellator 285: Yoel Romero besegrade Melvin Manhoef i Dublin – avslut i tredje ronden
kimura
Hett