980x240-ohmbet

Trophy MMA 4: Åke Bergvall skadad

åke_bergvall_cancelled

Med endast fyra dagar kvar till Trophy MMA 4, har organisationen fått ett bakslag; Galans co-main event har ställts in på grund av en skada.

I ett pressmeddelande skriver organisationen att Åke Bergvall råkat ut för en skada och är tvungen att hoppa av den tilltänkta matchen mot Diego Gonzalez.

På grund utav en skada, utgår Åke Bergvall, från matchkortet på Trophy MMA IV. Då ingen ersättare har hittas till Diego så utgår match helt och hållet från matchkortet.

Vi på Trophy MMA hade sett fram emot matchen, dels för att det var en spännande fight och för att det var en fight mellan två icke baserade Malmö fighters, Göteborg vs Stockholm. Hur detta kommer påverka vår PPV försäljning får vi se.

En rolig nyhet som organisationen meddelade i samband med pressmeddelandet om skadan, är att man kan beställa galan via PPV. Så här säger de om satsningen:

PPV satsningen är ett led för att utveckla och förbättra spridningen av Trophy MMA:s event och vi hoppas förstås att så många som möjligt som inte kan komma till Malmö den 3o augusti och Trophy MMA IV kommer att följa oss live via http://www.skanskan.se/section/livesport.

Trophy MMA 4 äger rum den 30:e augusti i Amiralen i Malmö.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Fler Nyheter: