980x240-ohmbet

Trophy MMA: Yosef Ali Mohammed möter obesegrad dansk tungviktare

Yosef Ali Mohammed

Det är blev under gårdagen klart att Yusef Ali Mohammed kommer att möta danske tungviktaren Nick Barnø under Trophy 8 i Malmö i mars.

Barnø gick tidigare sin debut under Trophy 4 i slutet av 2014, då han segrade mot Jakub Holub via submission i första ronden. Han står nu obesegrad med tre raka vinster.

Det här berättade Barnø:

Det kommer bli ett krig utan like och jag är så uppspelt att vara tillbaka där allt började.

Mohammed mötte senast Fernando Rodrigues Jr. under IGF – Inoki Genome Fight 4, då han förlorade via TKO i första ronden. Innan detta gick han med 4 raka vinster, varav 2 via knockout och en via TKO. Mohammed står nu med 5 vinster och två förluster.

Trophy 8 äger rum i Glasklart i Malmö den 26 mars.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Marsman

  Du tänker väl inte börja svinga hej vilt igen? Ganska övertygad om att det kostade dig ett UFC kontrakt

  • Thereisnojebus

   Inte för att vara elak men är inte han ganska långt från UFC-nivå? Förutom förra matchen som inte såg jättebra ut så blev han totaldominerad mot Viktor Pestas (1-2 i ufc) i Halmstad för några år sedan. Typ nedtagen vid varje försök och sen totalt kontrollerad på marken. Sen tror jag inte att UFC-gubbarna är jätteförtjusta i att han (väl) åkt dit för doping.

   • lasse

    kruxet är att han inte åkt dit för doping vad jag vet. alltså inte testat positivt och blivit avstängd av rf. han dömdes för innehav av dopingpreparat tror jag. då är det ju en polissak och inte något för rf. men borde kanske kunna hindra ufc? om de får veta det?

    • Thereisnojebus

     ”Dopingdom Youssof. 2013-02-15 mål B165/13 Malmö tingsrätt avdelning 2 enhet 22. Dömd för dopingbrott till böter, 30 dagsböter a 50 kr. 2 paragrafen, punkt 7 samt 3 paragrafen 2 st Dopinglagen (1991:1969)”

     Av att döma på domen så verkar det ju varit ett ringa brott iaf så det kanske bara var innehav. Han själv har sagt att han också blev avstängd av Svenska Budo & Kampsportsförbundet och att Svenska mma-förbundet iaf ville stänga av honom. Vet ej vad som hände där dock.

 • Elvis

  Om yousef kan hålla sig skadefri och käken håller så tror jag att han kan gå långt. Förra matchen hade han avslutat om det varit i en oktagon. Detta är klart efter första utbytet av slag. TKO första ronden, mark my words

 • disqus_rkLZcBRRIA

  Vägen är lång till UFC……behövs ny gameplan för Yosef. Såg allt annat än bra ut senast , då han förlorade mot en medioker fighter. Skärpning nu och vägen till UFC kortas

Fler Nyheter: