980x240-ohmbet

TUF-vinnaren flaggad för dopingöverträdelse

Jesse taylor

Den senaste i raden att vinna UFCs populära serie ”The Ultimate Fighter”, Jesse Taylor, har fått ett tråkigt besked. Enligt UFC skall Taylor flaggats för en dopingöverträdelse efter sin match mot Dhiego Lima under ”The Ultimate Fighter: Redemption Finale”. Taylor var planerad att möta Belal ”Remember The Name” Muhammad den 19:e november under UFC Fight Night 121. Den matchen har nu blivit bortplockad på grund av dopingöverträdelsen. Genom UFCs officiella hemsida skrev de följande om Taylor.

The UFC organization was notified today that the U.S. Anti-Doping Agency (USADA) has informed Jesse Taylor of a potential Anti-Doping Policy violation stemming from an out-of-competition sample collected on August 22, 2017. Because of the proximity to Taylor’s upcoming scheduled bout in Sydney, Australia on November 18, 2017, against Belal Muhammad, Taylor has been removed from the card and the UFC is currently seeking a replacement.

USADA, the independent administrator of the UFC Anti-Doping Policy, will handle the results management and appropriate adjudication of this case involving Taylor. Under the UFC Anti-Doping Policy, there is a full and fair legal process that is afforded to all athletes before any sanctions are imposed. Additional information will be provided at the appropriate time as the process moves forward.

Jesse Taylor har ett fighterfacit på 31–15 där hans vinstsätt läser följande, 5 genom knockout, 17 genom submission och 9 genom domslut.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • Cogo

  No shit… Titta på hur han ser ut. Omöjligt utan roids.

  • Vaettra

   Precis. Typ noll kroppsfett men ändå stora svällande muskler.

  • Macroscope

   Absolut inte svårt att se ut sådär utan steroider….

   • Johan Wittenström

    Absolut inte omöjligt att se ut sådär utan steroider. Men att det absolut inte är svårt??

    Nej du, att få den mängden muskelmassa kombinerat med så pass låg kroppsfett procent är även om det är fullt möjligt absolut inte lätt. Det tar flera år med seriös ren styrkeinriktad träning.

    Den stora majoriteten, då även dom som tränar styrketräning seriöst ett par år av sitt liv får aldrig den muskelmassa/kroppsfett kombinationen.

    Enbart en person som aldrig tränat flera år seriöst eller lider av vaneföreställningar och tror dom är dubbelt så stora som dom är tror att det är lätt att få en sådan där kropp rent.

    • Lynx

     Man ska väl dock ha klart för sig att det där är precis efter match, dvs med pump i kroppen, vilket så klart hjälper utseendemässigt. Efter en tömning och följande laddning efter invägning (även om en fighters tömning/laddning ser annorlunda ut mot någon som tävlar inom fitness) är kroppen ganska urholkad och lite pump till följd av kolisarna kommer ge dig ett rätt rippat utseende. Dock är det stora problemet att behålla massan under tiden du tömmer, vilket är den stora anledningen till att kura under slutfasen på ett camp.

     • Johan Wittenström

      Med pump eller ej. Det är inte lätt att få en sån fysik rent. Krävs åratal av hård och seriös träning.

     • Lynx

      Är inte Jesse’s fysik som har skapat misstanke hos mig tidigare, snarare hur svullen han känns, hakpartiet osv. Skulle gissa på att det är förhöjda testo-halter alt. väldigt låga sådana som gett utslag här. Klumpigt!

     • Marsman

      @Lynx – Gärna Svenska för jag fattar inte, helst analytiskt

     • Lynx

      Jag ska först säga att jag inte har någon erfarenhet inifrån ett fighter camp, men principen är ungefär detsamma även om din kondis inte behöver vara lika vass inom fitness. Några veckor innan tävling börjar du cutta ner ditt kalori-intag, dag för dag. På ett kaloriminus börjar din kropp automatiskt tappa muskler (ja, jag vet att det finns forskning som visar åt båda hållen, men rent generellt är det så) då fettlagret är det sista lagret kroppen tar av. I början när ditt minus inte är så stort kan du träna relativt hårt fortfarande men ökar även din konditionsträning för att göra av med ännu mer kalorier. Allt eftersom att dieten blir hårdare får du i dig mindre och mindre energi ju närmre matchen/tävlingen du kommer. Bara här finns det många som genar för att orka fortsätta träna hårt i början av dieten.
      Ungefär en vecka innan tävling vill du få ut vattnet ur din kropp, inom fitness för att få ett ”torrt” utseende, dina muskler börjar verkligen ”poppa”. Inom fighting för att få bort vikt inför invägning. Den här veckan ligger du väldigt lågt i kalorierna, till en början äter du mycket salt och dricker stora mängder vatten. Du manipulerar nu kroppens egna sätt att göra sig av med vätska samtidigt som saltet hjälper kroppen binda vattnet. När du några dagar innan tävling klipper vattnet och saltet helt kommer kroppen fortsätta spola ut vattnet och den sista vätskan under huden börjar försvinna. Den sista delen misstänker jag är mer inom fitness än fighting då den är extremt påfrestande på kroppen, men vi ser fortfarande fighters sitta långa stunder i bastun för att bli av med vätska. Det är främst under den här sista perioden, med lågt kaloriintag kombinerat med hård påfrestning på kroppen som du tappar mycket muskelmassa, om du inte kan hjälpa det, med vissa preparat. Där har vi sen en djungel med vad olika prepp hjälper till med. Jag har säkert slarvat någonstans men jag tror att principen gick fram.

    • The Sweet Science

     Jag körde superseriöst på gymet fem till sex pass i veckan. Åt hälsosamt och la ner minst tusen spänn i månaden på tillskott.
     På fyra år så la jag på mig sex kilo muskler.
     Ok. Jag kanske inte har de bästa generna. Men att se ut som Jesse Taylor och många andra utövare, vill jag säga är omöjligt utan att ha roidat.

    • Macroscope

     Tränar du ens själv? Han är Inte ens särskilt stor…. flesta i vår tävlingsgrupp ser ut som honom.
     Killen väger ca 85kg inte 130

   • The Sweet Science

    Du har fel. Cogo har rätt.

    • Macroscope

     Ja du har nog aldrig besökt ett gym

  • BenRangel

   Är det inte bara att han har ett enormt huvud och jättehaka som gör att han ser roidig ut?

   Hans kropp ser ju inte orimligt biffig ut.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Jon Jones visade vägen och resten följer honom. Inte så konstigt.

  • Flash_is_still_here

   Ja för Jon Jones var den förste att använda dopingklassade preparat och ”visade vägen” för alla andra.

   Ryck huvudet ur arslet för tusan.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Inte den förste men bland dom sista. Det är värre!

 • Hoobabalooba

  Ytterligare en som får en andra chans och slänger den åt helvete. Inte riktigt alla hästar hemma känns det som.

  • Totte

   Han hade antagligen aldrig kommit speciellt långt utan, inte mycket teknik han besitter

   • Hoobabalooba

    Nä förmodligen inte! Han vann mycket på sin styrka i sina matcher.

 • howling dog

  Så här sa han när han fick en ny chans i TUF efter att i förra vändan (då han också blev utkastad från showen) ha sparkat ut ett fönster i en limo och skrämt slag på ett antal hotellgäster:
  ”I’m in AA now. I’ve totally got my life together. It’s the biggest
  mistake I’ve ever made. And I’ll never do it again, I’ll never
  disappoint you or the UFC again.” (Källa Wikipedia)

 • Totte

  Luktat roids lång väg om honom, hans stil är ju även extremt fysisk så det har antagligen hjälpt något enormt.

 • Stefan

  Alla(nästan) gör det, men få som åker dit!

  • Lynx

   Yepp. Blir fortfarande förundrad över att folk blir förvånade. Anledningen till att vissa åker fast handlar om slarv/dålig planering.

   • Ric Hard

    Hur planerar man för icke annonserade dopingprov?

    • Lynx

     Du kan planera för att klara testerna.

 • vattenn

  smugglade han in doping preparat i tuf huset?

  • Fayterz

   Bra fråga.

 • Styrbjörn

  Från att trasha runt i ett hotel och skrika ”Im a ufc fighter”, totalt sabba karriären, få en till chans, och nu sumpa den igen. Den här killen är ett perfekt exempel på någon som är lika dum som han ser ut.

 • Kewken

  Ingen högoddsare direkt. För det första verkar han genuint korkad, alltså inte obildad utan dum i huvudet på riktigt. Sen är det ju bara att titta på honom, han är enorm för viktklassen. Längre än Ilir fast ändå nästan lika kompakt.

 • Stolpskott

  Hade han bara sysslat med seriös styrketräning eller bodybuilding hade hans utseende inte varit nåt ovanligt. Fullt möjligt om du håller på ett tag. Men den massan, så lite kroppsfett och tränar MMA? Väldigt knepigt, maximal tillväxt uppnås genom korta, högintensiva pass med extremt mycket mat och vila. Inte långa, hårda MMA-pass. Plus all jävla cardio och vikt-kontroll.

Fler Nyheter: