19 June, 2024
Nyheter

Tungviktstalangen kommer vara reserv inför Jon Jones mot Stipe Miocic

Av

Alexander Clausson

31/08/2023
Jon-Jones pressskonferens

Sergei Pavlovich väntar otåligt på sin chans till UFC-tungviktstiteln och för tillfället kommer han fortsätta tjänstgöra som reservfighter när Jon Jones möter Stipe Miocic i november.

Sergei Pavlovich är beredd att hoppa in vid skada eller sjukdom

Den 31-årige ryssen, som för närvarande har en vinstsvit på sex matcher i UFC, förväntas vara reserv för huvudmatchen på UFC 295 mellan Jones och Miocic på Madison Square Garden i New York. Källor bekräftade nyheten för MMA Fighting på onsdagen efter en första rapport från Igor Lazorin på Instagram.

Detta blir den andra raka Jones-titelmatchen där Pavlovich finns med som potentiell reserv. Han gjorde tidigare samma sak när Jones gjorde sin återkomst i mars mot Ciryl Gane för att kröna en ny tungviktsmästare. I den fighten hittade Jones ett tidigt avslut via submission i matchens första rond.

Förutom en förlust mot Alistair Overeem i sin UFC-debut har Pavlovich varit en naturkraft och registrerat sex raka knockoutvinster utan att en enda motståndare har klarat sig ur första ronden.

Under sina tre senaste framträdanden har Pavlovich gjort kort process med före detta UFC-tungviktsutmanaren Derrick LewisCurtis Blaydes och Tai Tuivasa, samtidigt som han har tillbringat mindre än fem minuter totalt inne i buren.

Pavlovich har nästan säkerligen förtjänat en chans till titeln, men Jones sökte specifikt en match mot Miocic, den tungviktsmästare i UFC som har regerat längst. Om han inte tävlar i november kommer Pavlovich troligtvis att stå som nästa man i kön för vinnaren mellan Jones och Miocic år 2024.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök